Ο στάβλος που έγινε το έγκλημα στην Καβάλα – “Το μωρό ήταν δίπλα στη μάνα του” (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

έγκλημα Καβάλα Λεκάνη στάβλος

Τι αποκάλυψε ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τον 56χρονο

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στην Λεκάνη Καβάλας και στη γύρω περιοχή την τραγωδία που συνέβη στο χωριό τους.

Σοκάρει η περιγραφή του ανθρώπου που ήταν ο πρώτος που αντίκρισε τις σωρούς και αυτός που μίλησε για τελευταία φορά ο δολοφόνος και αυτόχειρας.

Πρόκειται για τον ξάδελφο του 56χρονου, τον οποίο πήρε τηλέφωνο ο δράστης πριν αυτοκτονήσει, και περιγράφει όσα αντίκρισε όταν έφτασε στο σημείο, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

«Με πήρε τηλέφωνο στις 9:30. Πριν με πάρει, είχα ακούσει δυο πυροβολισμούς. Με πήρε και μου είπε 2 με 3 φορές “έλα στο μαντρί” και μου το έκλεισε. Όταν ερχόμουν στο μαντρί, άκουσα και τρίτο πυροβολισμό. Όταν έφτασα εδώ, ήταν και οι τρεις νεκροί. Το κεφάλι του ξαδέρφου μου ήταν διαλυμένο, δεν πλησίασα περισσότερο. Το μωρό ήταν δίπλα στην μάνα του», αναφέρει σοκαρισμένος ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία του – 60 συλλήψεις

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο φόβος ότι η 31χρονη σύντροφός του θα επέστρεφε στη Γερμανία όπου είχε γεννηθεί και μεγαλώσει, όπλισε το χέρι του κτηνοτρόφου που αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα θα έπαιρνε μαζί της το παιδί τους, που είχε γεννηθεί εκτός γάμου και είχε αναγνωρίσει την πατρότητα του.

Η γυναίκα, με πατέρα Γερμανό, καταγόταν από τη Λεκάνη του Δήμου Νέστου στην Καβάλα, όπου είχε επιστρέψει πριν από τέσσερα χρόνια μετά από πανεπιστημιακές σπουδές για να κάνει διπλωματική εργασία. Εκεί, ζούσε στο σπίτι των παππούδων της στο χωριό και γνώρισε τον κτηνοτρόφο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του Thes.gr από το σημείο της τραγωδίας

έγκλημα Καβάλα Λεκάνη στάβλος

Δείτε επίσης: Καβάλα: Νέα στοιχεία για τo άγριο φονικό – Τους πήγε σε μαντρί και τους σκότωσε

έγκλημα Καβάλα Λεκάνη στάβλος

Με πληροφορίες από newsit.gr