Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Ενας 52χρονος οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος μιας 53χρονης και ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει το μεσημέρι του Σαββάτου 23/3 μέσα σε λεωφορείο στα Άνω Λιόσια.

Όλα έγιναν στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων στην οδό Ρόδων των Άνω Λιοσίων, την ώρα που οι πόρτες ήταν κλειστές.

Ο οδηγός, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, την πλησίασε και άρχισε να την θωπεύει, ενώ της έκανε και ανήθικες προτάσεις. Στη συνέχεια η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και επίμονα ζητούσε τα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού.

Δείτε επίσης: Κυψέλη: 19χρονος εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο και τραυμάτισε διευθυντή και μαθητή

Ο οδηγός ατάραχος ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο, αφήνοντας στη συνέχεια τη γυναίκα σε μια στάση.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη στον Περιφερειακό - Εμβόλισε περιπολικό

Η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τ. Α. Φυλής εντόπισαν τον οδηγό την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής και του πέρασαν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα, ενώ από τον κατηγορούμενο πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού, ενώ ο οδηγός αναμένεται να βρεθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακοπουλος: «Είμαστε επαγγελματίες οδηγοί, η δουλειά μας είναι να μεταφέρουμε το επιβατικό κοινό με ασφάλεια να είμαστε προσεκτικοί σοβαροί και μετρημένοι.

Το περιστατικό το έχει αναλάβει η ελληνική δικαιοσύνη. Πρέπει να πούμε σε κάποιους να σοβαρευτούν και να βάλουν μυαλό και μην παίρνουν έναν ολόκληρο κλάδο στο λαιμό τους».

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi