Οδυσσέας Σταμούλης: Σήμερα (14/8) το τελευταίο “αντίο” στον 11χρονο γιο του

Οδυσσέας Σταμούλης

Ανείπωτη τραγωδία για τον ηθοποιό

Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη τραγωδία της ζωής του, ο Οδυσσέας Σταμούλης, θρηνεί για τον θάνατο του 11χρονου γιου του που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας.

Ολα συνέβησαν την Πέμπτη 10 Αυγούστου, όταν το 11χρονο αγόρι έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 2.30 το μεσημέρι για μπάνιο στην παραλία και στις 6 το απόγευμα η μητέρα του ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό για την εξαφάνισή του.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι πάντες στο νησί και τελικά το άτυχο αγοράκι βρέθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ από ένα πολίτη στην παραλία Πλάκας.

Όπως ανέφερε στο Open, o Δημήτρης Καρύδης, δήμαρχος Φούρνων Κορσεών Ικαρίας: «Ένα ολόκληρο νησί έγινε ανάστατο. Βγήκαμε όλοι έξω και ψάχναμε το παιδί. Δυστυχώς αποτέλεσμα δεν είχαμε. Αναγκαστήκαμε και είπαμε σε μία ομάδα εδώ συμπολιτών, να πέσει στη θάλασσα και να ψάξει, μήπως το παιδί έχει πνιγεί.

Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, τις οποίες έχουμε βάλει ως οριοθέτηση για να μην κολυμπούν κοντά στο αλιευτικό», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος για το συμβάν».

Το άκουσμα της είδησης προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και όσους είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τον ηθοποιό περιγράφοντας την ιδιαίτερη αγάπη που είχε στον γιο του.

«Τραγικό αυτό που συνέβη στον Οδυσσέα. Κανείς δεν έχει λόγια. Τον είχε ο μπαμπάς του, τον έφερνε στις πρόβες. Ξέρω ότι του είχε μεγάλη αδυναμία. Τον αγαπούσε πάρα πολύ. Έχουμε συγκλονιστεί όλοι από την είδηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Μανωλάκου στο κεντρικό δελτίο του Star.

Ο γνωστός ηθοποιός, ταξίδεψε στη Σάμο μαζί με τον αδελφό του, εκεί όπου έγινε η νεκροψία – νεκροτομή του 11χρονου γιου του. Η διαδικασία «έδειξε» καθαρό πνιγμό για τον μικρό Χρήστο, ο οποίος σήμερα 14 Αυγούστου οδηγείται στην τελευταία του κατοικία στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών» ανέφερε η ανακοίνωσή της για την ημέρα που θα του πουν όλοι το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Χρήστο.

Να σημειώσουμε πως αργά το βράδυ της Κυριακής – ξημερώματα Δευτέρας, ο ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα σε τραγική ψυχολογική κατάσταση μαζί με τη σορό του 11χρονου γιου του. Τη μητέρα και τον πατέρα του άτυχου Χρήστου, τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη συνόδευσαν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας που περνά δραματικές στιγμές.