Ομάδα ανήλικων κοριτσιών επιτέθηκε σε 14χρονη και προσπάθησε να την κλέψει

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Συχνό φαινόμενο οι επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων

Νέα άγρια επίθεση σε βάρος ανηλίκων σημειώθηκε στην Κηφισιά, αυτή τη φορά με θύματα δυο νεαρά κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (14/10) όταν ομάδα ανήλικων κοριτσιών  προσέγγισαν δύο ανήλικες με σκοπό να τις ληστέψουν.

Οι δράστιδες επιτέθηκαν στο ένα από τα δύο κορίτσια, 14 ετών, και άρχισαν να το χτυπούν με γροθιές και χαστούκια. Εν συνεχεία την εξύβρισαν και προσπάθησαν να της κλέψουν τα χρήματα που είχε πάνω της.

Τελικά η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, συνελήφθη μία από τις δράστιδες, 16 ετών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων μελών της ομάδας.

Διαβάστε επίσης  Κιλκίς: Επιτέθηκε σε αστυνομικούς με τσεκούρια μετά από καταγγελία σε βάρος του από τη μητέρα του

Τα πέντε κορίτσια φαίνεται πως εμπλέκονται και σε ένα άλλο περιστατικό, κατά το οποίο μία 15χρονη, μέλος της ομάδας, προσέγγισε έτερη ανήλικη και την απείλησε με τη φράση «μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στην Κηφισιά».

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, η συμμορία αποτελείται από δύο 16χρονες, μία 15χρονη, μία 18χρονη καθώς και από άλλα μέλη τα οποία αναζητούνται, ενώ η έρευνα για την ευρύτερη δράση της βρίσκεται σε εξέλιξη.