Ομόνοια: Εξαλλος ο πατέρας της 14χρονης για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος

Ομόνοια

Τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media

Ξέσπασε ο πατέρας της 14χρονης μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος, ο οποίο συνελήφθη στις 10 Ιουνίου στην Ομόνοια, για «προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους».

Ως γνωστόν, ο 63χρονος, αφού συνελήφθη στην Ομόνοια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», καθώς υποστήριξε ότι ένιωσε κάποια αδιαθεσία. «Όπως το περίμενα δυστυχώς ο νόμος δεν καλύπτει αυτά τα αδικήματα.

Με λίγα λόγια άμα πας στις κούνιες και πιάσει ένας τον κ@λ@ του παιδιού σου την άλλη μέρα είναι έξω. Και έτσι έγινε», ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ο πατέρας της 14χρονης, με την οποία φέρεται να επικοινώνησε ο 63χρονος.

«Ο κύριος είναι έξω οπότε αυτό μου δείχνει για άλλη μια φορά στη ζωή μου ότι ο δρόμος ο δικός μου είναι ο καλύτερος να προστατέψω την οικογένειά μου και τον πλησίον μου», λέει ο πατέρας και συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι:

«Ο κύριος είναι έξω και μετά από πληροφορίες, στην Καλλιθέα μοίραζε χαρτάκια με το τηλέφωνό του έξω από δημοτικά σχολεία και με το π@@λ@ του, και τον κυνήγησαν οι γείτονες. Το 1998 έχει συλληφθεί για βιασμό και το τελευταίο που έμαθα σήμερα (σ.σ. 12.06.2023) είναι πως εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Κύριε εισαγγελέα, βγάλετε πολύ γρήγορα αποτέλεσμα οπότε μην αμφιβάλλετε στο μέλλον για παρόμοιες συμπεριφορές πολιτών. Το τελευταίο άβατο του ανθρώπου είναι οικογένεια, είναι τα παιδιά μας. Είναι η ζωή μας όλη. Ό,τι κάνουμε τώρα και στο μέλλον. Τα παιδιά μας είναι η συνέχεια μετά από μας.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ανδρας πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη - Δυο συλλήψεις

Όλα αυτά έχουνε γίνει μέρος της κοινωνίας μας πια, οπότε και μετά απ’ αυτό, οφείλω να πω ότι είμαστε μόνοι μας και έτσι θα πρέπει να εφοδιάσουμε τα παιδιά μας με τα κατάλληλα όπλα να μπορέσουν να επιβιώσουν σε ένα τέτοιο αφιλόξενο περιβάλλον, σε μία τέτοια κοινωνία (Τα αγόρια μας να γίνουν λύκοι και οι κόρες μας ύαινες).

Εάν δεν αλλάξει ο νόμος άμεσα αύριο κιόλας, και πάλι μην απορήσετε στο μέλλον από συμπεριφορές ανθρώπων αμυνομένων απέναντι σε τέτοια «σκουπίδια». Όπως περνάτε νόμους κατεπείγοντος, έτσι πρέπει κατεπείγον αύριο κιόλας να περάσετε νόμο όπου οι άρρωστοι και μη άρρωστοι να χρήζουν άμεσου εγκλεισμού σε ψυχιατρείο σε φυλακή σε ίδρυμα. Πρέπει να γίνει αύριο κιόλας ..!!!

Ο κόσμος πονάει πολύ στη ζωή του από όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω μας. Αυτό, όμως, πονάει πιο πολύ απ’ όλα, γι’ αυτό φροντίστε γρήγορα να αλλάξετε το νόμο.

Όσον αφορά το «σκουπίδι» αυτό θα του πω για άλλη μια φορά: Άκου διαολάκι. Την κόλαση που αποζητάς τόσο πολύ, θα στη φέρω εγώ… !!!».