Παλαιοημερολογίτης ιερέας κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο παιδί

Εμπαινε στο σπίτι της οικογένειας όντας φίλος του πατέρα του θύματος

Ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί για την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος 12χρονου παιδιού βρίσκεται ένας παλαιοημερολογίτης ιερέας από τη Σαλαμίνα.

Ο ιερέας σε μοναστήρι συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος παιδιού ηλικίας μόλις 12 ετών, ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ξανά για διάπραξη ομοειδών αδικημάτων, για τη διερεύνηση των οποίων είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με τη δικογραφία, «σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο αλλά εντός των μηνών Ιουνίου και Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει φίλος του πατέρα του ανήλικου παθόντος, κατά την διάρκεια επισκέψεων στην οικία του προαναφερόμενου ανηλίκου και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων αυτού, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του».

Οι πληροφορίες λένε πως είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη την 22-11-2023 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο Ε’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά, και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Διαβάστε επίσης  Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που ο πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια

Επιπροσθέτως, σήμερα 26-11-2023, αμέσως μετά την ακινητοποίηση του ανωτέρω, δυνάμει σχετικής παραγγελίας του αρμόδιου Ανακριτή, από Αστυνομικούς της Υ.Π.Α., διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα καθώς και έρευνα στους χώρους του Ιερού Ναού, που λειτουργούσε ως ιερέας, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

Πηγή: newsit