Παντελής Παντελίδης: Πέρασαν 6 χρόνια από το μοιραίο ατύχημα

Σαν σήμερα πριν 6 χρόνια έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Η Μίνα Αρναούτη, που ήταν μια από τις δύο συνεπιβάτιδές του, θέλησε μέσα από την δημοσίευσή της στα social media να μοιραστεί τη δική της αλήθεια, ξεσπώντας για όσες κατηγορίες έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι την ημέρα που η ζωή του τραγουδιστή χάθηκε, η δική της άλλαξε για πάντα καθώς οι φήμες που δημιουργήθηκαν έκτοτε, γύρω από το όνομά της, την ακολουθούν παντού, αποτελώντας εμπόδια για πολλά πράγματα στην πορεία της.

Η ανάρτηση που έκανε η Μίνα Αρναούτη:

«6 χρόνια συμπληρώνονται από τότε που έχασε την ζωή του ένας φίλος… Ένα κεράκι πάντα το ανάβω σε όποια εκκλησία βρεθώ για τον Παντελή και για το μπαμπά μου. Ίδια ηλικία έφυγαν και οι δυο από τροχαίο ατύχημα.Δεν ήθελα να γράψω τίποτα.

Αν δεν γράψω θα δεχτώ μηνύματα και σχόλια ότι ξέχασα τον Παντελή, αν γράψω θα με βρίζουν γιατί επιζητώ δημοσιότητα. Ποια γνώμη να ευχαριστήσεις; Άκρη δεν θα βγάλεις ποτέ.

Αποφάσισα να πω κάτι αληθινό και ανθρώπινο μετά από τόσα χρόνια ότι εγώ αυτή την ιστορία την παντρεύτηκα. Με ακολουθεί παντού.

Οι φήμες που βγήκαν είναι εμπόδιο σε πολλά πράγματα στη ζωή μου.Οι φήμες είναι δυνατότερες από τις εισαγγελικές αποφάσεις, δυστυχώς.Πολλοί ακόμα παλεύουν να πλανάται για πάντα στον αέρα ότι δεν εξιχνιάστηκε αυτή η υπόθεση.

Η υπόθεση αυτή ήταν από την αρχή όμως καθαρή. Δεν ήμουν ποτέ κατηγορουμένη. Οποιοδήποτε μπορούν να τον ψάξουν μετά από μια μήνυση ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι υπήρξε ποτέ ένοχος.Μέσα από αυτή την ιστορία θέλω να πω μόνο να μη καταδικάζετε ανθρώπους πίσω από πληκτρολόγια πριν μιλήσει η δικαιοσύνη γιατί καταστρέφετε ζωές.

Είμαι υπόλογη για φήμες για το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να υπάρχει ψήγμα ενοχής ή βρόμικης πράξης στη ζωή μου. Μέχρι και ροζ βίντεο με εμένα έψαχναν διάφοροι να βρουν για πλήξουν την προσωπικότητα μου… Δεν βρήκαν.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω την λάσπη που μου πέταξαν την στιγμή που υπέφερα εγώ και η μητέρα μου.Δεν τους συγχωρώ αλλά δεν δέχτηκα ποτέ και μια συγνώμη και ειδικά από την οικογένεια Παντελίδη μετά από 4 εισαγγελικές διατάξεις που με δικαίωσαν.

Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα κάθε μέρα επί χρόνια… δεν το ξεχνώ.

Διαβάστε επίσης  ΙΧ παρέσυρε πέντε άτομα - Ανάμεσά τους και τρία παιδιά

(Πολλές φορές στις ιστορείς που υπάρχει δημοσιότητα δεν γνωρίζει ο κόσμος το παρασκήνιο. Πολλές φορές μπορεί να δώσεις μια αποστομωτική απάντηση που θα σε απενοχοποιήσει εντελώς αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει μισάνθρωπο ως προς κάτι άλλο… Τι να διαλέξεις;)» έγραψε.

Πως έγινε το τροχαίο

18 Φεβρουαρίου 2016. Ηταν 9 το πρωί όταν η πληροφορία αρχικά ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο, αρχίζει να κυκλοφορεί. Κανείς δεν το πιστεύει. Λίγα λεπτά αργότερα η είδηση επιβεβαιώνεται.

Μετά από μια μεγάλη βραδιά, ένα μεγάλο ξενύχτι, που ξεκίνησε από τις πρόβες στο μαγαζί που θα έκανε πρεμιέρα ο Παντελής Παντελίδης, διασκέδαση σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής και κάποιες ώρες παιχνιδιού σε λέσχη-σπίτι στην περιοχή του Ελληνικού, ο τραγουδιστής μαζί με τις δύο φίλες του, την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου μπαίνει στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει τα κορίτσια σπίτι τους και ακολούθως ο ίδιος στο δικό του.

Στα σπίτια τους εκείνο το πρωινό δεν πήγε κανείς. Η διαδρομή ολοκληρώθηκε στις 08:10 το πρωί, λίγα χιλιόμετρα μετά το σπίτι-λέσχη. Το θηριώδες μαύρο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, ενώ κινούνταν στη γέφυρα που οδηγεί από το παλιό αεροδρόμιο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στο πρανές. Στο εσωτερικό του σιωπή. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κάποιες γυναικείες κραυγές. Η φωνή του Παντελή Παντελίδη έχει σιγήσει για πάντα. Η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ φθάνουν στο σημείο και ξεκινούν τον απεγκλωβισμό. Η Φρόσω Κυριάκου ενημερώνει τους ανθρώπους που έχουν έρθει να την βοηθήσουν ότι ο άνδρας στο αυτοκίνητο είναι ο Παντελής Παντελίδης. Κανείς δεν την πιστεύει, η πληροφορία όμως διαδίδεται.

Η σορός του Παντελή Παντελίδη μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. Στο πατρικό του στη Νέα Ιωνία αρχίζουν να χτυπούν τη τηλέφωνα. Η πληροφορία μεταφέρεται στην οικογένεια, που απεγνωσμένα αρχίζει να ψάχνει τον Παντελή. Λίγη ώρα αργότερα είναι οι ίδιοι που θα επιβεβαιώσουν την τραγική είδηση αναγνωρίζοντας τη σορό του δικού τους ανθρώπου.

Η κηδεία του γίνεται δύο ημέρες μετά στη Νέα Ιωνία, με μια λαοθάλασσα να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία. Ο 33χρονος Παντελής Παντελίδης που μπήκε σαν κομήτης στο ελληνικό τραγούδι, κάνοντας κυριολεκτικά θραύση, έφυγε με το ίδιο ξαφνικά. Και άδοξα, τη στιγμή της απογείωσής του.

Τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη τραυματίστηκαν, η Φρόσω Κυριάκου πιο ελαφριά, η Μίνα Αρναούτη πιο βαριά. Εμεινε σε καταστολή, έκανε πολλαπλά χειρουργεία, έμεινε στο νοσοκομείο για μήνες.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *