Πάτρα: Εφθασε στη ΓΑΔΑ η μητέρα – Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

ΓΑΔΑ Σαράφης Κελέση καραντίνα

Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στη ΓΑΔΑ από την Πάτρα έφτασε πριν λίγη ώρα η μητέρα σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αργότερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Αθηνών.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία που αναφέρει: “Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της”.

Πάτρα – Λαμπροπούλος: «Βρέθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»

Μια φαρμακευτική ουσία, που φαίνεται πως είναι κεταμίνη ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, με την αποκάλυψη να γίνεται στην εκπομπή “Live News”, δίνοντας νέες διαστάσεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι πρώτοι κατηγορούμενοι χούλιγκαν για την υπόθεση

Την αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

“Μία μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης.

Οι επιστήμονες στο εξιδεικευμένο εργαστήριο του ΑΠΘ που κάνουν τις αναλύσεις, θα έχουν καταλήξει πιθανότατα ακόμα κι μέσα στις επόμενες ώρες, αν η επίμαχη δοσολογία ήταν τοξική.

Το νέο κύμα των εξελίξεων άρχισε να τρέχει χθες το απόγευμα. Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, ο γονιδιακός έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί κανένα απολύτως πρόβλημα και συνεπώς χωρίς να μπορεί να γίνει συσχετισμός με κληρονομικά ζητήματα που να σχετίζονται με τους θανάτους των παιδιών.