Πάτρα: Παραμένει άφαντος ο 28χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει την σύντροφό του

αστυνομία Θεσσαλονίκη

Την μαχαίρωσε μπροστά στην ανήλικη κόρη της

Παραλίγο τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα, όπου 28χρονος αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 25χρονη σύντροφό του, μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης της.

Η πολυκατοικία, στο ισόγειο διαμέρισμα της οποίας διαμένει το ζευγάρι σηκώθηκε στο πόδι. Η γυναίκα ούρλιαζε, αφού ο σύντροφός της τη χτυπούσε, ενώ κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι. Ο 28χρονος τη χτύπησε πέντε φορές με το μαχαίρι στην πλάτη, ενώ εκείνη έτρεξε έξω από το σπίτι να σωθεί.

Η μανία του δράστη ήταν τέτοια, που την ακολούθησε και τη μαχαίρωσε ξανά, αυτή τη φορά στην καρωτίδα. Το διαμέρισμα, η είσοδος της πολυκατοικίας αλλά και ο δρόμος στο σημείο όπου κατέρρευσε η νεαρή γέμισαν αίματα.

Ακόμη και χθες το μεσημέρι, το πόμολο της κεντρικής πόρτας της πολυκατοικίας είχε ίχνη αίματος. Οι γείτονες, καθώς και μία διερχόμενη που εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Το κοριτσάκι ούρλιαζε πως ο δράστης σκότωσε τη μητέρα της. Ολα έγιναν μπροστά στη μικρή.

Δείτε επίσης: Εκτός κινδύνου η 25χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της στην Πάτρα

Κάποιος έβαλε πανί στον λαιμό της γυναίκας για να σταματήσει την αιμορραγία, ενώ εκείνη «σπαρταρούσε» από το αιμορραγικό σοκ! Οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τη σταθεροποιήσουν, ενώ εξακολουθούσε να χάνει αίμα. Ευτυχώς, στο νοσοκομείο, οι γιατροί κατάφεραν με χειρουργική επέμβαση να σταματήσουν την αιμορραγία και το ευχάριστο νέο ήρθε αρκετές ώρες αργότερα, χθες το πρωί.

Η Στεφανία είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίσθηκε και η Αστυνομία τον αναζητά. Συγγενικά πρόσωπα της 25χρονης έδωσαν και φωτογραφίες του, ενώ μέσω των social media… «τον επικήρυξαν»! Ο 28χρονος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά, ενώ ήταν φυγόποινος για 8 κιλά χασίς που πρόσφατα μετέφερε.

Πηγή: pelop.gr