Πάτρα: Πατέρας κλώτσησε την 8χρονη κόρη του και της έσπασε το δάχτυλο

Συγκλονίζει το περιστατικό καταγγελίας μίας μητέρας, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της, ο οποίος κακοποίησε το 8χρονο παιδί τους.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης, ο πατέρας είχε το κοριτσάκι κάποιες ώρες της Κυριακής στο σπίτι του και άκουγαν μουσική. Κάποια στιγμή, όπως αναφέρει το pelop.gr, ο πατέρας άρχισε να κλωτσάει την κόρη του και για να προφυλαχθεί η 8χρονη πρόταξε τα χέρια της. Μια κλωτσιά βρήκε το χέρι της μικρής και υπέστη κάταγμα του μικρού της δακτύλου.

Μετά το επεισόδιο, ο πατέρας οδήγησε τη μικρή στην οικία της μητέρας, η οποία διαπίστωσε ότι η 8χρονη ήταν τρομαγμένη και κακοποιημένη.

Ο πατέρας δικαιολογήθηκε ότι η μικρή ήταν απείθαρχη και έφυγε. Η κοπελίτσα, βέβαια, έχρηζε ιατρικής φροντίδας και η μητέρα της –πάντα σύμφωνα με τη μήνυση– τη μετέφερε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη μικρή και τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι της.

Η αστυνομία δεν ενημερώθηκε από το Καραμανδάνειο για το περιστατικό αλλά η μητέρα επέστρεψε με το παιδί στο σπίτι και χθες το πρωί κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση της 8χρονης κορούλας της.

Αρχικά ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ανηλίκων και στη συνέχεια η μητέρα μετέβη στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της.