Πειραιάς: «Ο παιδόφιλος έλεγε στην κόρη μου “μην πεις τίποτα γιατί θα πάω φυλακή», αποκαλύπτει ο πατέρας της 13χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πειραιάς παιδόφιλος σύλληψη

Πως του έστησαν την παγίδα και συνελήφθη

Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του παιδόφιλου που ταξίδεψε από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα για να συνευρεθεί ερωτικά με ένα 13χρονη κορίτσι.

Ο 43χρονος άνδρας έστελνε χυδαία βίντεο και φωτογραφίες σε μια μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου, όμως το ανήλικο κορίτσι μίλησε στον πατέρα της που δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.




Σε συνεννόηση με την αστυνομία, ο πατέρας της μικρής έκλεισε το ραντεβού και έστησε στον 43χρονο μια παγίδα στο διαμέρισμα, που όπως φαίνεται δεν περίμενε.

Ο πατέρας της 13χρονης μιλάει στο Live News ανακουφισμένος, καθώς ξέρει ότι απέτρεψε την κακοποίηση της κόρης του.

«Και στο κινητό του που κατάσχεσε η αστυνομία βρήκε πάρα πολλές συνομιλίες με άλλα παιδιά».

Το κουδούνι έχει χτυπήσει. Στο διαμέρισμα ο πατέρας και οι φίλοι του οργανώνονται.

Δείτε επίσης: Πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συνέβαλε στη σύλληψη του παιδόφιλου που έκλεισε ραντεβού με 13χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν από την κλειδαρότρυπα ο 43χρονος φαίνεται ακριβώς πίσω από την πόρτα, την ανοίγουν, χωρίς όμως αρχικά να εμφανιστεί κανείς.

Με το αριστερό του χέρι, ο 43χρονος την ανοίγει διστακτικά και σε αυτό το σημείο ακινητοποιείται.




Εξίσου σοκαριστικό, το γεγονός πως ο παιδόφιλος είναι και ο ίδιος πατέρας ενός 13χρονου κοριτσιού. Έχει μια κόρη δηλαδή στην ηλικία του παιδιού που έβαλε στο στόχαστρο για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Η 13χρονη του είχε κάνει γνωστή την ηλικία της από την πρώτη στιγμή. Όπως επίσης ότι τα μηνύματα, τα βίντεο και οι φωτογραφίες που της έστελνε, την ενοχλούσαν.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συμμορία έκανε οκτώ ληστείες κι έξι διαρρήξεις σε ένα μήνα

Ταξίδεψε με ΚΤΕΛ από την Πάτρα στην Αθήνα

Ο πατέρας της μικρής αναλαμβάνει δράση και φιξάρει το ραντεβού με τον επίδοξο βιαστή της κόρης του, στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Οι αστυνομικοί που έχουν ήδη ενημερωθεί, αρχίζουν να τον καθοδηγούν.

Παρά την οργή του, ο πατέρας της ανήλικης αντιδράει σωστά και ψύχραιμα. Όχι μόνο αποτρέπει την κακοποίηση του παιδιού του, αλλά παραδίδει τον δράστη στα χέρια της αστυνομίας.

Με αφορμή το βίντεο πάντως η ΓΑΔΑ ζητά εξηγήσεις, και είναι πιθανό να διαταχθεί ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση και δεν απέτρεψαν την καταγραφή της.

Στόχος της καταγραφής είναι να σταλεί ένα μήνυμα, σε κάθε παιδί που έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση με την 13χρονη, να μην διστάσει να μιλήσει. Να αποκαλύψει στους γονείς τα όσα περνάει, για να αποτραπεί ένα έγκλημα, όπως συνέβη πριν από λίγες μέρες στην Δραπετσώνα.

«Εις γνώση του μου έλεγε “μην πεις τίποτα γιατί θα πάω φυλακή”»

Ο Ηλίας Κασιμάτης, πατέρας της 13χρονης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Live News, όπου περιέγραψε τα γεγονότα.

«Ξεκίνησε να μιλάει αρχικά από ένα γυναικείο προφίλ στην ανήλικη κόρη μου. Μετά συνέχισε στέλνοντας άσεμνα μηνύματα και φωτογραφίες ερωτικού περιχεομένου ως γυναίκα. Σε αυτό το σημείο η κόρη μου με ενημέρωσε έγκαιρα.

Από εκεί και πέρα το χειρίστηκα εγώ. Στην αρχή εγώ νόμιζα ότι μίλαγα με ένα ψεύτικο προφίλ. Μέσα από αυτές τις συνομιλίες καταφέραμε να φέρουμε αυτόν τον άνθρωπο στο σπίτι που έγινε η σύλληψη. Εις γνώση του μου έλεγε ‘μην πεις τίποτα γιατί θα πάω φυλακή’. Απ’ ότι άκουσα είχε πολλές συνομιλίες με διάφορα κορίτσια στο κινητό του».

Πηγή: Live News (mega)