Πέλλα: Εκλεψαν 14000 ευρώ από σχολείο – Προορίζονταν για εκδρομές

σχολεία

Εκκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για συνεισφορά

Μεγάλο χρηματικό ποσό, που προοριζόταν για εκδρομές των μαθητών, έκλεψαν άγνωστοι από το γραφείο του διευθυντή του Γενικού Λυκείου Σκύδρας.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν πως υπήρχαν πολλά χρήματα που προορίζονταν για τις εκδρομές των μαθητών της Α’ και της Β’ τάξης του Λυκείου, που θα γίνονταν στα μέσα του Μαρτίου στην Κομοτηνή και την Κέρκυρα αντίστοιχα και εισέβαλαν στο γραφείο του διευθυντή, αρπάζοντας 14.000 ευρώ.

Η κλοπή αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής και αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία που διαπίστωσε ότι οι διαρρήκτες είχαν παραβιάσει την πίσω πλευρά ένα παράθυρο του σχολείου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου δίνει αγώνα για να συγκεντρωθεί το σεβαστό ποσό, το οποίο έκλεψαν οι επιτήδειοι και έδωσε στην δημοσιότητα τον τραπεζικό λογαριασμό του πρακτορείου, για να καταθέσει όποιος μπορεί χρήματα ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδρομές.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

«Είναι άδικο και κρίμα για τους μαθητές αλλά και για τους γονείς τους , που έδωσαν χρήματα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να μην πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδρομές .

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Δεκάδες προσαγωγές οπαδών για τη δολοφονία του αστυνομικού

Επειδή οι εκδρομές πρέπει να ‘κλείσουν ‘ ως τουλάχιστον 10/3/23 γιατί είναι 15 Μαρτίου της Β ‘και 19 Μαρτίου της Α και το ποσό είναι μεγάλο , ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί το νωρίτερο που μπορούμε .

Τράπεζα Πειραιώς : GR13 0171 2280 0062 2804 0032 803

Δικαιούχος : Τουριστικές επιχειρήσεις ΑΦΟΙ Περπερίδη ΟΕ

Αιτιολογία : ΓΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΥΓ Οποιος επίσης επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί στον Σύλλογο Γονέων &Κηδεμόνων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Παρά το ότι η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη κι είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός της κλοπής, οφείλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου που με δική του πρωτοβουλία άμεσα έβγαλε ανακοίνωση για συγκέντρωση των χρημάτων των εκδρομών. Και σ’ όποιον άλλον συνεισέφερε ή θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση».