Πέλλα: “Πήγε να με πνίξει, τον δάγκωσα και με άφησε”, λέει ο οδηγός του αυτοκινήτου για τον καυγά με τον διανομέα

Πέλλα

Εδωσε την δική του εκδοχή για το περιστατικό

Στο νοσοκομείο στα Γιαννιτσά νοσηλεύεται ο διανομέας που καυγάδισε με έναν οδηγό αυτοκινήτου ο οποίος τον δάγκωσε στο αυτί και ακρωτηρίασε τμήμα του.

Αφορμή για τον καυγά στάθηκε η αντικανονική προσπέραση που έκανε ο διανομέας από τα Γιαννιτσά με τον οδηγό από την Αλμωπία να ζητά τον λόγο.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο διανομέας από την Πέλλα – «Μου έκοψε κομμάτι από το αυτί, το είδα στο στόμα του»

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό έδωσε ο 58χρονος οδηγός του ΙΧ: «Ούτε ήταν θέμα προτεραιότητας. Εγώ πήγαινα στη μεσαία λωρίδα κανονικά. Η δεξιά λωρίδα είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα κι αυτός κάποια στιγμή, χωρίς να το αντιληφθώ πήγε να περάσει ανάμεσα σε εμένα και τα παρκαρισμένα από δεξιά. Τρόμαξα κι εγώ, ίσως κι αυτός δυσκολεύτηκε εκεί και άρχισε να βρίζει. Μετά με ακολούθησε και με πρόλαβε τρία χιλιόμετρα πιο κάτω. Μου έκλεισε το δρόμο και έγινε ό,τι έγινε».

«Φυσικά με χτύπησε, ούτε βγήκα εκτός εαυτού. Εγώ προσπάθησα να γλιτώσω τον πνιγμό. Τον δάγκωσα, με άφησε, μπήκα στο αμάξι κι έφυγα» συμπλήρωσε ο οδηγός του ΙΧ.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - "Πήγες να βρεις τη μαμά..."

“Μου έκοψε κομμάτι από το αυτί”, λέει ο διανομέας

«Αυτός μου έκλεισε τον δρόμο στην ουσία, του πάτησα κόρνα παρατεταμένα και με πήρε από πίσω» τόνισε ο 33χρονος διανομέας μιλώντας στον Alpha και πρόσθεσε: «Παραλίγο να με στείλει στην άκρη του δρόμου, να με ρίξει από το μηχανάκι και τελικά σταμάτησα αναγκαστικά, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με γρονθοκόπησε».




Μέσα από το νοσοκομείο περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν ο οδηγός του ΙΧ, όπως κατήγγειλε, του έκοψε το αυτί με αποτέλεσμα να αρχίσει να αιμορραγεί.

«Με χτύπησε, με έριξε κάτω, μου δάγκωσε το αυτί και με τίναξε, μου έκοψε κομμάτι από το αυτί μου. Σηκώθηκε κι έφυγε, ένας περαστικός με σήκωσε, ανέβηκα αναγκαστικά στο μηχανάκι γιατί αιμορραγούσα. Πήγα στο νοσοκομείο κλαίγοντας… Το μόνο που ήθελα ήταν να γυρίσω σπίτι μου, έχω τέσσερα παιδιά μικρά, έχω μία δουλειά που “τρέχει” και δεν μπορώ να την αφήσω μόνη της» ανέφερε ο 33χρονος.