Πένθος και θρήνος στο Παγγαίο για την ξαφνική απώλεια 26χρονου αθλητή

Παγγαίο αθλητής ζωή

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το θάνατο του Μάνου Καζαντζόγλου

Πήγε για σωματική άσκηση σε περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή της Εικοσιφοίνισσας και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο λόγος για τον 26χρονο αθλητή Μάνο Καζαντζόγλου από το Παγγαίο, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα kavala-sports.gr, «έφυγε» από τη ζωή πρόωρα και άδικα, τη στιγμή που πήγε για σωματική άσκηση στην περιοχή της Εικοσιφοίνισσας, μια σχεδόν καθημερινή του συνήθεια το τελευταίο διάστημα της «καραντίνας».

Ο νεαρός αθλητής από το Παγγαίο, είχε καταγωγή από το Παλαιοχώρι και τη Νικήσιανη του δήμου Παγγαίου και ασχολούνταν ενεργά με το ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στον ΑΣ «Παγγαίο» αλλά και τρία χρόνια στον Σύλλογο της Ενωσης Παγγαιϊκού «Δρυάδας» σε θέσεις βασικού.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο 26χρονος ζούσε στην Κομοτηνή, καθώς ήταν φοιτητής στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ).

Διαβάστε επίσης  7 Top προορισμοί Resort Hotels στη Βόρεια Ελλάδα

Παράλληλα, αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ είχε αναλάβει και χρέη προπονητή σε Τμήμα της Ακαδημίας του εκεί Συλλόγου.

Επίσης, είχε «περάσει» και από την «Αναγέννηση» Θρυλορίου (ΕΠΣ Κομοτηνής).

Σε ολόκληρη την περιοχή του Παγγαίου και της Καβάλας αλλά και στην Κομοτηνή έχουν βυθιστεί στο πένθος και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας νέος άνθρωπος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Ανακοίνωση Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του 26χρονου ποδοσφαιριστή έβγαλε και ο Α.Σ. Παγγαίου. Αναλυτικά, έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας άλλα και όλοι η οικογένεια του σωματείου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συντοπίτη μας και πρώην ποδοσφαιριστή τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής μας Μανώλη Καζαντζόγλου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο Μανώλη…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *