Περιστέρι: 25χρονος αποπειράθηκε να δωροδοκήσει νοσηλεύτρια για εικονικό εμβολιασμό

εμβολιαστικο κέντρο ΔΕΘ κορονοϊός

Οι υπεύθυνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα

Ενας 25χρονος άνδρας αποπειράθηκε να δωροδοκήσει νοσηλεύτρια για εικονικό εμβολιασμό στο Περιστέρι.

Πιο συγκεκριμένα, με ένα έτοιμο μήνυμα γραμμένο στο κινητό του τηλέφωνο, έφτασε σε εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι ένας 25 χρόνος ο οποίος έπρεπε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Στο μήνυμα έγραφε ότι θα μπορούσε να δώσει χρήματα στη νοσηλεύτρια αρκεί να μην του κάνει το εμβόλιο αλλά να δηλώσει κανονικά στο σύστημα τον εμβολιασμό του. Πραγματι μόλις μπήκε στο χώρο για να γίνει η δεύτερη δόση, χωρίς να μιλήσει, έδειξε το μήνυμα στην νοσηλεύτρια. Εκείνη του απάντησε φωναχτά ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ότι θα έπρεπε να κάνει κανονικά το εμβόλιο αν θα ήθελε να πάρει το πιστοποιητικό.

Ο 25 χρόνος δεν έκανε πίσω και άρχισε να λέει στη γυναίκα ότι πονάει πολύ το στομάχι του. Εκείνη του πρότεινε να τον μεταφέρουν στον χώρο νοσηλείας που υπάρχει στο εμβολιαστικο κέντρο.

Σύμφωνα με όσα είπε στους προϊσταμένους της αργότερα η γυναίκα, ο 25 χρόνος της είπε σιγανά στο αυτί αν θα μπορούσε να κάνει εκεί τον εικονικό εμβολιασμό και όταν η νοσηλεύτρια του απάντησε αρνητικα τότε εκείνος βγήκε από το εμβολιαστικο και εξαφανίστηκε.

Διαβάστε επίσης
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τον δράστη

Οι υπεύθυνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο τμήμα Περιστεριού και από τη λίστα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα στοιχεία του και σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία υπαλλήλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *