Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας, Γ. Ουσταμπασίδης

Ουσταμπασίδης

Τα συλλυπητήρια του ΠΟΕ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο συνταξιούχος στρατιωτικός Γιώργος Ουσταμπασίδης, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας επί σειρά ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Αλεξάνδρειας στις 10.30π.μ.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του πρώην προέδρου του συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων Γ. Ουσταμπασίδη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 68 ετών, εκφράζουν σε ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

«Ο Γιώργος Ουσταμπασίδης ήταν ένας εξαίρετος και δραστήριος συμπατριώτης μας με μεγάλη προσφορά στον ποντιακό χώρο και στα πολιτιστικά δρώμενα. Ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων. Τίμησε την ποντιακή καταγωγή του και στήριξε την ίδρυση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η κηδεία του λόγω των περιοριστικών μέτρων, θα τελεστεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020, στον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στις 10.30 π.μ.

Πηγή: laosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *