Πιερία: 81χρονη έπεσε σε χαράδρα στο δήμο Δίου Ολύμπου

Μία 81χρονη γυναίκα έπεσε σήμερα σε χαράδρα στο δήμο Δίου Ολύμπου Πιερίας.

Πιο συγκεκριμένα, τραυματισμένη ανασύρθηκε από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 81χρονη η οποία έπεσε σε χαράδρα, στο δημοτικό διαμέρισμα Δίου, στον δήμο Δίου Ολύμπου Πιερίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η 81χρονη, η οποία βρισκόταν στο σημείο για να πάρει μέρος σε εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα, γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα 10 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα χέρια.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε άντρες της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα. Η 81χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Νέο επεισόδιο στον ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη

Η… έκρυθμη κατάσταση στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ συνεχίζεται, καθώς σήμερα το πρωί αλλοδαπός γρονθοκόπησε επιβάτη επειδή δεν χωρούσε να μπει στο λεωφορείο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 51 Σίνδος στη στάση φαρμακείο, στο λεωφορείο 397 στις 11:00 π.μ.

Νεαρός 23 ετών Ιρακινής καταγωγής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γρονθοκόπησε έναν 30χρονο άνδρα Ελληνικής καταγωγής με αποτέλεσμα να του σκίσει το φρύδι και να πρηστεί το μάτι του.

Ο οδηγός του λεωφορείου ενημέρωσε άμεσα την ασφάλεια του  και την αστυνομία με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν στο τμήμα ασφάλειας Εχεδώρου στην Σίνδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *