“Πολύχρωμη” η πλατεία Κοτζιά για το Athens Pride 2023 (ΦΩΤΟ)

Athens Pride 2023

Εδωσε το παρών ο Αλέξης Τσίπρας

Γεμάτη κόσμο αλλά και χρώματα είναι σήμερα η πλατεία Κοτζιά καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το Athens Pride 2023.

Πολύχρωμες σημαίες και πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει το σημείο με το σύνθημα «Μια φορά και έναν καιρό».

Athens Pride 2023

Ανάμεσά τους βρίσκονται και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρας Athens Pride 2023

Athens Pride 2023

Σημειώνεται ότι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου και ο συντονιστής της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος Διονύσης Τεμπονέρας.

Αλέξης Τσίπρας Athens Pride 2023

Ο Αλέξης Τσίπρας, χαιρέτισε τον κόσμο που ήταν εκεί και συνομίλησε με αρκετούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας συνάντησε και τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζώρτζ Τσούνη.

Athens Pride 2023

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε και το περίπτερο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο επίσης συμμετέχει στο Athens Pride. Χαιρέτισε τα στελέχη του κόμματος δια χειραψίας και αποχώρησε.

Από την πλατεία Κοτζιά πέρασαν πολλοί πολιτικοί από διάφορα κόμματα.

Ο κόσμος, ο οποίος στηρίζει τη γιορτή υπερηφάνειας πραγματοποιεί πορεία στο Σύνταγμα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην πλατεία Κοτζιά που έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις.

Athens Pride 2023

Παρουσιαστής της βραδιάς είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ στη συναυλία που θα ακολουθήσει θα πάρουν μέρος η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Σπύρος Γραμμένος, η Μπέσυ Αργυράκη και η Χρύσα Κατσαρίνη.

Athens Pride 2023

Πηγή φωτό: Eurokinissi