Πως έγινε το φριχτό τροχαίο με τις δύο νεκρές στη Βέροια – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την 21χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)

τροχαίο Ημαθία Βέροια

Τι αναφέρουν μαρτυρίες

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία στο άκουσμα του φριχτού τροχαίου που έγινε στην Πατρίδα, λίγο έξω από την Βέροια.

Το θανατηφόρο τροχαίο στη Βέροια σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας όταν 64χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με στάση υπεραστικών λεωφορείων.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε μια γυναίκα 68 ετών και μία νεαρή κοπέλα μόλις 20 χρονών, οι οποίες τη μοιραία στιγμή βρίσκονταν στη στάση, περιμένοντας το λεωφορείο.

Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε την μεγαλύτερη γυναίκα και την παρέσυρε αρκετά μέτρα, ενώ το IX κατέληξε στην αυλή σπιτιού.

Από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Μια γυναίκα – στην αυλή της οποίας κατέληξε το αυτοκίνητο – βρήκε την 68χρονη αιμόφυρτη και χωρίς τις αισθήσεις της στο οδόστρωμα.

Η 20χρονη κοπέλα αρχικά δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της, ωστόσο έδειξε να τις ανακτά έπειτα και από τις πρώτες βοήθειες που έλαβε από το προσωπικό της ιατρικής μονάδας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο του τροχαίου.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βέροιας, βαρύτατα τραυματισμένη, όπου δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Διαβάστε επίσης  Τροχαίο στη Βουλή: Την ενοχή του οδηγού της Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε η εισαγγελέας

Ο οδηγός που νοσηλεύεται προληπτικά, συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονία από αμέλεια. Αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Την ίδια ώρα, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, διενέργεια πραγματογνωμοσύνης και λήψη αίματος οδηγού για προσδιορισμό ποσοστού αλκοόλης.

Προανάκριση έρευνα για το φριχτό δυστύχημα διενεργεί το Τ.Τ Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 68χρονη είναι κάτοικος του χωριού Πατρίδα, ενώ η 21χρονη, είναι αλβανικής καταγωγής και κατοικούσε στους Γαλατάδες Πέλλας. Είχε πάει στο χωριό για να επισκεφτεί συγγενείς της και θα πήγαινε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μια θεία της.

«Σε δευτερόλεπτα θα ανέβαιναν στο λεωφορείο»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πατρίδας, Γιάννης Σιδηρόπουλος, σημείωσε μιλώντας στο newsit.gr περιέγραψε πως έγινε το τροχαίο λέγοντας πως περίπου στις 10 το πρωί ο οδηγός διερχόμενου οχήματος «έχασε τις αισθήσεις του, έφυγε από τον δρόμο κι έπεσε σε μία στάση, όπου ήταν μία 68χρονη γυναίκα και μία κοπέλα 21 ετών.

Η κυρία πέθανε και μετά από λίγο μάθαμε ότι πέθανε και η κοπέλα.

Ήταν στη στάση και το αστικό ήταν στα 50 μέτρα για να την πάρει, σε λίγα δευτερόλεπτα θα ανέβαινε στο αστικό».

Ο 64χρονος οδηγός έχει συλληφθεί, ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.