Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: Σε κλίμα οδύνης το “τελευταίο αντίο” στον σμηναγό Χρήστο Μουλά (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η κηδεία του Σμηναγού Χρήστο Μουλά στην Κρήτη που έχασε την ζωή του κατά την πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο.

Στην εξόδιο ακολουθία, παρούσα είναι η Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

καναντέρ Κηδεία Μουλάς

Το φέρετρο του 34χρονου, τυλιγμένο με την γαλανόλευκη, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου, στη γενέτειρά του, το Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων, όπου μεγάλωσε ο ίδιος και ζουν οι γονείς και η αδελφή του λίγο μετά τις 9:00 το πρωί.

καναντέρ Κηδεία Μουλάς

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του, η οποία διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση.

καναντέρ Κηδεία Μουλάς

Παρόντες είναι ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και ενώσεων, οι αρχηγοί των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Τιμές αποδίδουν τα τιμητικά αγήμα των τριών Όπλων.

καναντέρ Κηδεία Μουλάς

Στέφανα σεβασμού και τιμής απέστειλαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο πρόεδρος της Βουλής Αναστάσιος Τασούλας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, οι υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς ,Δημόκριτος Ζερβάκης αντιστράτηγος, η βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, δήμαρχοι, φορείς κ.α.

Με απόφαση του Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη θα δοθούν τα ονόματα των δύο πιλότων σε δρόμο και πλατεία του Γαβαλοχωρίου.

καναντέρ Κηδεία Μουλάς

Όλοι όσοι συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία τον αδικοχαμένο πιλότο, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την πορεία και το χαρακτήρα του Αντιπτεράρχου πλέον, Χρήστου Μουλά.

Ανάμεσα στους παριστάμενους στην κηδεία ήταν και η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη.

καναντέρ Κηδεία Μουλάς

Πηγή: cnn.gr

Πηγή φωτoγραφιών: Eurokinissi