Ραγίζει καρδιές η αδελφή του επιχειρηματία που του έβαλε φωτιά η γυναίκα του – «Πόσο έχει πονέσει…»

νοσοκομείο Παπανικολάου

Φέρει εύρος εγκαυμάτων σε όλο του το σώμα

Με εγκαύματα που καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη, ο επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη, τον οποίο προσπάθησε να κάψει ζωντανό η σύζυγος του.

Ο επιχειρηματίας, αρχικά, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ, ωστόσο κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη.

Η διασωλήνωσή του έγινε άμεσα, καθώς φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η ανάρτηση στο Facebook της αδερφής του άτυχου επιχειρηματία η οποία προσεύχεται να γίνει καλά ο αδερφός της και δεν μπορεί να πιστέψει πως κι άλλο κακό χτύπησε την οικογένειά του.

Δείτε επίσης: Διασωληνωμένος στο Παπανικολάου ο άνδρας που του έβαλε φωτιά η γυναίκα του

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο έχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εκτός ΜΕΘ ο 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αμάξι - Υποβλήθηκε σε επέμβαση

O Γιάννης έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσει να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό».

Μυτιλήνη αδελφή επιχειρηματία που του έβαλε φωτιά η γυναίκα του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να εκτυλίχθηκε στην ταβέρνα της οικογένειας, όπου η γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη τον άντρα της και του έβαλε φωτιά.

Τραγικό το παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια

Η μοίρα είχε χτυπήσει άσχημα την οικογένεια όταν έχασε σε διαφορετικούς χρόνους τα δύο από τα τρία παιδιά της.

Το ένα από τα παιδιά της οικογένειας πνίγηκε στη θάλασσα και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα εμφάνιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της απώλειας των παιδιών της μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θάνατό τους.

Όπως λένε γείτονες εξαιτίας των προβλημάτων αυτών, ξεσπούσε συχνά πάνω στον άνδρα της και τον κακομεταχειριζόταν.

Πριν από λίγες ημέρες ο επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει ουζερί, έφυγε από το σπίτι και εξαφανίστηκε μέχρι που επέστρεψε. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση μέχρι το σοβαρό επεισόδιο.