Σε σοκ ο 9χρονος που δέχθηκε επίθεση από σκύλο – Κρύφτηκε μετά το περιστατικό ο ιδιοκτήτης (ΒΙΝΤΕΟ)

σκύλος

Αγρια επίθεση από σκυλί που κυκλοφορούσε ελεύθερο χωρίς λουρί, δέχθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Καματερό ένα 9χρονο παιδί.

O πατέρας του 9χρονου αγοριού που το δάγκωσε σκύλος στο Καματερό, μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του μίλησε στο MEGA για τις στιγμές που έζησε το παιδί του μετά την επίθεση.

«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν ήρθα και τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές», είπε αρχικά ο πατέρας του 9χρονου.
Στη συνέχεια περιέγραψε τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν τα παιδιά, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους: «Κυνήγησε και τα άλλα τα παιδιά απλά τον μικρό τον δάγκωσε. Και κρυφτήκανε πίσω από κάτι αυτοκίνητα, έπεσε κάτω η ανιψιά μου και μπήκανε κάποια άλλα σκυλιά τα οποία την γνωρίζουνε και την προφύλαξαν και τότε σταμάτησε».

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία στο Μενίδι: Επαθε ψυχολογικό σοκ η κόρη της 40χρονης μετά την αναγνώριση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του 9χρονου, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει για την υγεία του παιδιού, αλλά κρύφτηκε στο σπίτι του.

«Αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον μετά το συμβάν. Δηλαδή να έρθει να ρωτήσει ‘τι κάνει το παιδί; Είναι καλά κτλ’. Εξαφανίστηκε. Έγινε το συμβάν και εξαφανίστηκε. Κλείδωσε τον σκύλο μέσα στο μαγαζί του και έφυγε, πήγε στο σπίτι του. Τον ψάξαμε και τον βρήκαμε. Δε θα εμφανιζόταν. Και αφού τον βρήκαμε τότε εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Αν δεν τον ψάχναμε, δε θα είχε εμφανιστεί».

Ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ότι δεν είναι δικό του το σκυλί αλλά του γιου του και ότι συνήθως τον βγάζει βόλτα με φίμωτρο.

Παρ’ όλα αυτά, συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι γονείς του αγοριού έχουν υποβάλει μήνυση.

Πηγή φωτό: envato.com