Σεπόλια: Συνέλαβαν νεαρό κάτω από το σπίτι του – Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο πατέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σεπόλια

Τι καταγγέλλεται και τι αναφέρει σχετικά η αστυνομία

Με συμπτώματα εμφράγματος κατέληξε στον Ευαγγελισμό ένας 55χρονος, μετά την σύλληψη του γιου του, κατά την διάρκεια των επεισοδίων το απόγευμα της Τρίτης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται από νωρίς και αναφέρει το newsit.gr, ο άνδρας είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού καθώς ο γιος του είχε συλληφθεί από αστυνομικούς σχεδόν έξω από το σπίτι του στα Σεπόλια.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες που επικαλείται το ίδιο μέσο, οι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν στον πατέρα να δει το παιδί του και την ώρα της έντασης ο 55χρονος υπέστη καρδιακή προσβολή.

Το newsit.gr επιπλέον αναφέρει ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου για άγνωστο λόγο νοσηλεύεται φρουρούμενος. Στο ερώτημα γιατί έχει ληφθεί αυτή η απόφαση η απάντηση ήταν ότι επειδή βρισκόταν έξω από το αστυνομικό τμήμα με άλλους που διαμαρτύρονταν αποφασίστηκε να συλληφθεί.

Τι λέει η αστυνομία

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στα Σεπόλια, γιατί πετούσε πέτρες εναντίον τους, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι η σύλληψη έγινε μέσα στο χώρο της πολυκατοικίας που διαμένει. Κατά την σύλληψη δημιουργήθηκε ένταση καθώς γείτονες αντέδρασαν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον νεαρό, ο οποίος οδηγήθηκε τελικά στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη στον Περιφερειακό - Εμβόλισε περιπολικό

Η σύλληψη απεικονίζεται και σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Ο αξιωματικός υπηρεσίας στο Α.Τ. Κολωνού, επειδή το περιστατικό ξέφευγε από την αρμοδιότητα του, έδωσε εντολή να μεταφερθεί ο συλληφθείς στην Κρατική Ασφάλεια η οποία χειρίζεται τις υποθέσεις προσαχθέντων και συλληφθέντων στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα.

Ενώ ο νεαρός είχε φύγει, στο αστυνομικό τμήμα έφτασε ο πατέρας του μαζί με την 22χρονη αδελφή του και δύο ακόμα άτομα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την σύλληψη.

Εκεί όμως, όπως λένε οι αστυνομικοί, δημιούργησαν επεισόδιο, γι’ αυτό τους συνέλαβαν. Την ώρα που περνούσαν χειροπέδες στον 55χρονο, ένιωσε αδιαθεσία από την ένταση, γι’ αυτό διακομίστηκε επειγόντως στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ η κόρη του και τα άλλα δύο άτομα μεταφέρθηκαν και αυτοί στη ΓΑΔΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *