Σέρρες: Απείλησε με καραμπίνα παρέα νέων γιατί… του έβρεξαν το αυτοκίνητο

Περιπολικό Αστυνομία

Η απειλή για μερικές νερόφουσκες

Τρομακτικές στιγμές έζησε την Καθαρά Δευτέρα μια παρέα νέων στις Σέρρες, καθώς ένας άνδρας τους απείλησε με οπλισμένη καραμπίνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην τοπική κοινότητα Μητρουσίου, του Δήμου Σερρών, εκεί όπου οι νεαροί απειλήθηκαν με καραμπίνα από ιδιοκτήτη αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα αποτελούμενη από 20 περίπου άτομα, βρισκόταν στον αύλειο χώρο της εκκλησίας, όταν πλησίασαν ξαφνικά προς το μέρος τους δύο άτομα, με το ένα εξ αυτών να κρατά το όπλο.

Στη «θέα» του όπλου τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητα, προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη στον Περιφερειακό - Εμβόλισε περιπολικό

«Ένας εξ αυτών όπλισε την καραμπίνα στον αέρα και με σημάδεψε στο λαιμό. ‘Πάγωσε το αίμα μου’, δεν ήξερα τι θα γίνει όσα λεπτά είχε την καραμπίνα στο λαιμό μου. Εμείς δεν ρίξαμε τις νερόφουσκες. Η ομάδα των μικρών, η οποία ήταν εκτός του αύλειου χώρου πιθανότατα να έριξε μια, η οποία βρήκε το αυτοκίνητο στη ζάντα και μετά οι δύο κατέβηκαν από το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ένας εκ των νεαρών, μέλος της παρέας.

Αμέσως τα παιδιά ειδοποίησαν την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν οι δύο άνδρες, εντοπίσθηκαν, προσήχθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Πηγή: infonews24.gr

Πηγή φωτό: Eurokinissi