Σέρρες: Ουρές αυτοκινήτων από Βουλγαρία και Ρουμανία στο συνοριακό σταθμό Προμαχώνα (ΦΩΤΟ)

Ουρές από αυτοκίνητα έχουν σχηματιστεί στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα από Βούλγαρους και Ρουμάνος επισκέπτες που έρχονται στη χώρα μας για διακοπές στη Θάσο και την Χαλκιδική.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Αναστασιάδης, αυξημένος ήταν από το πρωί ο αριθμός των Ρουμάνων επισκεπτών που είχαν τελικό προορισμό το νησί της Θάσου, όπου παρουσιάζεται αυξημένη πληρότητα στα ξενοδοχεία, ενώ επισκέπτες από την Βουλγαρία και την Μολδαβία κατευθύνονται προς την Χαλκιδική και τις παραλίες στον Στρυμονικό Κόλπο.

Σέρρες: Ουρές αυτοκινήτων από Βουλγαρία και Ρουμανία στο συνοριακό σταθμό Προμαχώνα

Χθες οι ουρές των αυτοκινήτων κυρίως επί βουλγαρικού εδάφους προς τα ελληνικά σύνορα ήταν μήκους πολλών χιλιομέτρων εξαιτίας των αυστηρών ελέγχων που διεξαγόταν από την βουλγαρική πλευρά, ενώ σήμερα Κυριακή οι έλεγχοι έχουν απλουστευτεί κυρίως για πολίτες της Ε.Ε. Για πολίτες τρίτων χωρών, οι έλεγχοι διαρκούν λίγο παραπάνω.

Σέρρες: Ουρές αυτοκινήτων από Βουλγαρία και Ρουμανία στο συνοριακό σταθμό Προμαχώνα

Αυτές τις ώρες παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση με ουρές αυτοκινήτων στην ελληνικά πλευρά των συνόρων από εκδρομείς που επιστρέφουν στην Βουλγαρία και Ρουμανία, έχοντας ολοκληρώσει τις διακοπές τους.

Πηγή: ertnews.gr