Σοκ: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και απήγαγαν 15χρονο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κω ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων παιδιών.

Εκεί, αποκαλύφθηκε ότι τρία 15χρονα παιδιά απήγαγαν με την χρήση βίας έναν συνομήλικό τους Έλληνα, τον οδήγησαν σε ένα απομονωμένο σημείο και τον ξυλοκόπησαν τραυματίζοντάς τον!

Μετά την καταγγελία του 15χρονου θύματος, που δεν διευκρίνισε ποια ήταν τα αίτια του περιστατικού, οι ανήλικοι δράστες που είναι ένας Έλληνας και δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας, αρπαγή, πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλή, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Αιματηρό επεισόδιο

Αιματηρή κατάληξη είχε ο έντονος διαπληκτισμός που ξέσπασε για άγνωστο λόγο μεταξύ δυο αλλοδαπών ηλικίας 37 και 27 χρόνων, το μεσημέρι της Κυριακής στη Σύμη, καθώς ο 37χρονος επιτέθηκε στην 27χρονο και τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Το θύμα μεταφέρθηκε στο τοπικό Πολυδύναμο Ιατρείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σύμης και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης  Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl και έφαγε ξύλο από τους θεατές (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: protothema.gr