Σόκαρε τη μητέρα του 16χρονος που επέβαινε στο λεωφορείο στα Γιάννενα – «Μαμά πήραμε φωτιά, είμαστε καλά»

Σέρρες φωτιά

Η κατάσταση ευτυχώς αντιμετωπίστηκε άμεσα και χωρίς πανικό

Τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της έζησε η μητέρα του 16χρονου Μηνά, ο οποίος επέβαινε στο λεωφορείο με τους 52 μαθητές από τη Θεσσαλονίκη που πήρε φωτιά στα Γιάννενα.

«Μαμά πήρε φωτιά το λεωφορείο, μην ανησυχείς, είμαστε όλοι καλά». Αυτή είναι μία από τις μαρτυρίες μαθητή που βίωσε στιγμές αγωνίας την Κυριακή.

Οι μαθητές επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη αφού είχαν ολοκληρώσει τη σχολική τους εκδρομή στην Κέρκυρα, όταν περίπου στις 14:40 μία μαθήτρια αντιλήφθηκε τη μυρωδιά του καμένου, γεγονός το οποίο μοιράστηκε και με τους φίλους της, αν και εκείνοι δε συμφωνούσαν μαζί της.

«Παιδιά μυρίζει έντονα καμένο» επέμενε, και άμεσα ενημέρωσε τον οδηγό του λεωφορείου, όπως και τον διευθυντή που έτυχε να τους συνοδεύει στην εκδρομή.

Διαβάστε επίσης  Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

«Τα αντανακλαστικά της συμμαθήτριας του γιου μου ήταν εκπληκτικά. Όταν άρχισε να μυρίζει το καμένο το είπε πρώτα στους συμμαθητές της και μετά μπροστά στον οδηγό και διευθυντή», λέει, μιλώντας στο Mega, η Μίκα Γεωργιάδη, μητέρα του μαθητή.

Δείτε επίσης: Γιάννενα: Φωτιά σε λεωφορείο με 52 μαθητές από τη Θεσσαλονίκη

«Θα μπορούσα να πω ότι τα παιδιά μετά τα Τέμπη, έχουν θορυβηθεί πάρα πολύ. Σταμάτησαν άμεσα το λεωφορείο, δεν υπήρξε κανένας πανικός» είπε ακόμη.

«Οι καθηγητές τους κατέβασαν άμεσα, χωρίς πανικό» συμπλήρωσε.