Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στη Νίκαια – «Μαμά, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά»

Νίκαια δολοφονία

Το παιδί του άτυχου άνδρα είδε το φονικό

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία ενός 39χρονου στην Νίκαια το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου.

Την ίδια στιγμή ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για το πως ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του στην Νίκαια.

Δείτε επίσης: Κατέβηκε από Θεσσαλονίκη και σκότωσε με καραμπίνα τον γαμπρό του – Η ενέδρα στον 39χρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 64χρονος δράστης περιγράφεται με μελανά χρώματα από το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ για το θύμα οι γείτονες έχουν να πουν μόνο καλά λόγια. Ο 40χρονος ζούσε με την σύζυγο και τα δύο τους παιδιά στην οδό Κυζίκου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ένα από τα δύο παιδιά βγήκε στο μπαλκόνι και είδε με τα ίδια του τα μάτια το φονικό. «Μαμά, μαμά, βγες έξω. Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά» φώναξε. Αμέσως η γυναίκα βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει “βοήθεια μην τον σκοτώσεις, βοήθεια μην τον σκοτώσεις”.

Ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας, που ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του, δεν μπορούσε να δεχτεί το διαζύγιο και θεωρούσε πως η κόρη του με τον γαμπρό του έφταιγαν για αυτό.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στα τηλεοπτικά συνεργεία: «Τον σκότωσε εν ψυχρώ. Τα είδα όλα! Ακούω έναν πυροβολισμό, καταλαβαίνω ότι είναι πυροβολισμός και ακούω ουρλιαχτά… Κάποιος ούρλιαζε. Βγαίνω στο παράθυρο και βλέπω απέναντι κάποιον με έναν σκούφο και μια καραμπίνα να ξαναπυροβολεί. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό σταμάτησαν οι κραυγές. Έχει βγει η γυναίκα του θύματος στο μπαλκόνι και φωνάζει “Στέλιο, Στέλιο μπες μέσα”. Δεν υπήρχε τρόπος να μπει μέσα, πουθενά… Γιατί η γκαραζόπορτα ήταν ήδη κλειστή. Ο δολοφόνος φεύγει λίγο προς τα πίσω, ξαναγυρίζει, κοιτάζει προς την μπαλκονόπορτα και ακούω ακόμη έναν πυροβολισμό. Μετά τον έχασα από τα μάτια μου, αυτοκτόνησε».




H ενέδρα στον 39χρονο

«Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στη Νίκαια και παλουκώθηκε στις 6:30 έξω από το γκαράζ. Περίμενε τον γαμπρό του, είχαν μια ήπια συνομιλία όπως είπαν οι γείτονες. Μετά τον πυροβόλησε και αυτοκτόνησε με δίκαννη καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα τους» περιέγραψε ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον Alpha.

«Υπάρχει μια νέα μαρτυρία από γειτόνισσα που άκουσε την γυναίκα του να φωνάζει την τελευταία στιγμή “βοήθεια μην τον σκοτώσεις, βοήθεια μην τον σκοτώσεις”. Ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του και την παρακαλούσε καθημερινά να γυρίσει πίσω στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη δεν το έκανε γιατί δεν ήθελε να επανασυνδεθούν, είχε σοβαρά προβλήματα μαζί του. Αυτά τα προβλήματα πολλές φορές είχαν κληθεί να τα επιλύσουν η κόρη και ο γαμπρός. Ο γαμπρός προφανώς εκείνη τη στιγμή σε μια ήπια συνομιλία χωρίς φωνές το πρωί μόλις βγήκε να πάρει το αυτοκίνητό του και τον είδε ξαφνικά μπροστά του, πιστεύεται ότι του είπε ότι εμείς δεν θα μπούμε στη μέση, δεν θα σου δώσουμε πίσω την γυναίκα ή κάτι τέτοιο» περιέγραψε.

Διαβάστε επίσης  Πέλλα: Ο μαθητής που έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου απειλούσε και εξύβριζε 15χρονη




Κόλλησε την κάννη π άνω στο σώμα του

Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δράστης στη Νίκαια κόλλησε την κάννη πάνω στο σώμα του γαμπρού του, τον πυροβόλησε και αυτόματα γύρισε την κάννη προς το δικό του μέρος και αυτοπυροβολήθηκε.

«’Ηταν πολύ καλό ζευγάρι, δεν είχε ακουστεί ποτέ τίποτα. Έχουν δύο παιδάκια, δεν είχαμε πολλές παρτίδες. Ήταν ήσυχο ζευγάρι και καλή οικογένεια» περιέγραψε μια γειτόνισσα.

Πηγή: enikos.gr