Στα ίχνη του οδηγού που παρέσυρε τον 25χρονο η Αστυνομία

βιτριόλι ταβέρνα Κηφισιά Αστυνομία καταδίωξη, Θεσσαλονίκη, έβηξε Κορονοϊός σούπερ μάρκετ Νεάπολη αστυνομικός ληστεία

Βρέθηκε σε ποιον ανήκει το μοιραίο όχημα

Θέμα χρόνου φαίνεται πως θεωρεί η Αστυνομία τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Πάντα σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η Αστυνομία γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου -τύπου Corvette- ωστόσο διεξάγει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το πολυτελές όχημα οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο.

Οι ίδιες αστυνομικές πηγές ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Για το τροχαίο έχει διατάξει άλλωστε προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία με μωρό 18 μηνών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Συγκλονίζει ο πατέρας

Ο πατέρας του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο ζήτησε να τιμωρηθεί αυτός που εγκατέλειψε το παιδί του στην άσφαλτο.

«Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε, δεν μπορώ να αφήσω να περάσει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας πως δεν ενήργησα», τόνισε ο πατέρας του 25χρονου.

«Δεν βλέπω ανθρωπιά. Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι», κατέληξε ο πατέρας, σύμφωνα με tanea.gr.

Από την άλλη πλευρά ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μάριος Κασέρης ανέφερε πως «το να εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο την στιγμή που υπήρχε έστω μία ελπίδα να ζήσει είναι ένα γεγονός που σε αγανακτεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *