Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποδέχθηκε τις κατηγορίες για την υπόθεση reverge porn 

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Η διαδικασία διεκόπη για τη Δευτέρα 

Κεκλεισμένων των θυρών διεξάγεται η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του.

Το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

Η διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκόπη για τη Δευτέρα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης. Ήδη εξετάστηκε η καταγγέλλουσα, η οποία επανέλαβε τις καταγγελίες της, ενώ απολογήθηκε και ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο οι νεαροί που συνελήφθησαν στα χθεσινά επεισόδια

Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, στην αρχή της απολογίας του ζήτησε συγγνώμη από το θύμα.

Για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ