Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξέσπασε η καταγγέλλουσα – “Μου έκανε κακό, με κορόιδευε μέχρι τέλους”

Παναγιωτόπουλος

Καταδικάστηκε ο πρώην παρουσιαστής

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρίθηκε σήμερα (2011) ένοχος για κακούργημα με το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στην Θεσσαλονίκη να του επιβάλει ποινή πενταετούς κάθειρξης με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Λίγη ώρα μετά η γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα (20/11) η απόφαση για το revenge porn

Η καταγγέλλουσα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αναφέρθηκε στα όσα έχει βιώσει, ενώ τόνισε ότι θα περίμενε να ακούσει μία συγγνώμη από τον δράστη.

Όπως είπε, η όλη διαδικασία την έχει εξαντλήσει ψυχικά. «Νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη απ’ όλη αυτή τη διαδικασία, με έχει εξαντλήσει όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια. Αισθάνομαι απογοήτευση από τη, στάση του. Περίμενα να ακούσω την δική του θέση, γιατί δεν με κάλυψαν όσα είπε», είπε.

Η καταγγέλλουσα σημειώνει ότι δεν άκουσε την αλήθεια από τον πρώην παρουσιαστή, ούτε τον λόγο που έκανε ό,τι έκανε, με αποτέλεσμα να στιγματιστεί η ίδια και να πληγεί ψυχικά.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Τέθηκε σε λειτουργία νέα μαγνητική πύλη με X-RAY στα Δικαστήρια

«Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Με έχει στιγματίσει αυτή η υπόθεση, πραγματικά νιώθω εξαντλημένη. Αυτός ο άνθρωπος μου έκανε κακό, με κορόιδευε μέχρι τέλους. Η συνύπαρξη στην ίδια αίθουσα ήταν πολύ δύσκολη κι επώδυνη. Περίμενα να ερχόταν έστω και τώρα και να μου ζητούσε μια συγγνώμη, θα ήθελα να τον ακούσω», τόνισε και συνέχισε: «Δεν είναι σκοπός μου η εκδίκηση, όπως ακούστηκε. Το πιο σημαντικό είναι να μετανιώσει, να πει συγγνώμη, να αναλογιστεί το πόσο κακό έκανε».

Υπογράμμισε ότι η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς και η ίδια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα όσα συνέβησαν. «Δεν έχω καν προχωρήσει στη ζωή μου. Εκείνος μπορεί να προχώρησε, παντρεύτηκε, ίσως για τον θύτη είναι πάντα πιο εύκολο, όχι όμως για το θύμα. Αυτό που υπέστην ήταν ξεκάθαρα μια μορφή βιασμού και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Δυστυχώς, καμία ποινή δεν μπορεί να το διορθώσει», σημείωσε και κατέληξε εκφράζοντας την ευχή ότι με αυτή την απόφαση θα αποτραπούν άλλα άτομα να κάνουν παρόμοιες πράξεις.