Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος μετά από επίθεση σκύλου – «Ο ιδιοκτήτης είπε “σφάχτο”» (ΒΙΝΤΕΟ)

σκύλος

Το ζώο του κατάφερε δαγκωματιές σε πόδια και χέρια

Ασχημη είσοδο στο 2024 έκανε ένας 76χρονος άνδρας στην Πάτρα, καθώς κατά τη διάρκεια του περιπάτου του το πρωί της Πρωτοχρονιάς, δέχτηκε επίθεση από σκύλο.

«Δεν το έβαλα στα πόδια γιατί δεν θα γλύτωνα. Πάλεψα μαζί του 1-2 λεπτά. Μου έκανε το δάχτυλο αυτό, μου το ακρωτηρίασε. Έχω δαγκωνιές και στο αριστερό χέρι και στα δύο πόδια», αποκάλυψε το 76χρονο θύμα της επίθεσης.
Ηταν 6:45 πρωί Πρωτοχρονιάς. Στην περιοχή της Κανελλοπούλου επικρατούσε η απόλυτη ησυχία όταν ξαφνικά ένας σκύλος βγήκε από την αυλή ενός σπιτιού στο δρόμο και του επιτέθηκε.

«Εγώ τη διαδρομή αυτή την κάνω περίπου 15 χρόνια κάθε πρωί. 7 με 7 παρά τέταρτο (το πρωί) ανήμερα την Πρωτοχρονιά, όπως πήγαινα τη διαδρομή αυτή, πετάγεται από μια αυλή ένα σκυλί. Η αυλή δεν είχε κάγκελα, τίποτα, ήταν ελεύθερη».

Ο σκύλος του κατάφερε δαγκωματιές σε πόδια και χέρια, ενώ – όπως λέει – ακρωτηριάστηκε τμήμα από το δάχτυλο του. Όπως λέει, κατάφερε αιμόφυρτος να βγει στο κεντρικό δρόμο και να σταματήσει το πρώτο αμάξι που συνάντησε.

«Κατάφερα και πήγα γύρω στα 200 μέτρα που είναι μια κεντρική οδός. Ήταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο, ένας νεαρός. Του λέω το και το. Πράγματι, άνοιξε την πόρτα ο άνθρωπος γιατί αιμορραγούσα και με έφερε στο νοσοκομείο», είπε.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Μετά το εξιτήριο που έλαβε, ο 76χρονος πέρασε με το αυτοκίνητο του από το σπίτι που έλαβε χώρα η επίθεση. Τότε όπως θα περιγράψει στο LIVE NEWS συνάντησε τους ιδιοκτήτες του σκύλου.

«Εγώ μετά το νοσοκομείο γύρω στις 9 η ώρα, πέρασα από εκεί με το αυτοκίνητό μου. Βγαίνει ένας ηλικιωμένος κύριος και εκεί που κουβέντιαζα, εμφανίζεται και ένας νεαρός καμιά 40 – 45 χρονών. Του λέω το συμβάν και γυρίζει και λέει στον πατέρα του. «Πατέρα, σφάχτο». Αυτό σημαίνει ότι ήξεραν ότι το σκυλί είναι επιθετικό», είπε ο 76χρονος.

«Αρχίσανε τα «μην πας στην αστυνομία, έλα να τα βρούμε, να πιούμε καφέ». Του λέω «να βρούμε τι;». Αν δεν ήμουν εγώ, ή αν έπεφτα κάτω εγώ ή αν ήταν ένα παιδάκι, μια γυναίκα τι θα γινόταν; Θα ζούσε τώρα;».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη.

Πηγή φωτό: envato.com

Πηγή: megatv.com