Στον ανακριτή αύριο (29/8) ο εμπρηστής που συνελήφθη στον Αυλώνα – «Πιάσατε λάθος άνθρωπο»

φωτιά Αργος

Τι θα υποστηρίξει ο 45χρονος κατηγορούμενος

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί αύριο, Τρίτη 29 Αυγούστου, ο 45χρονος πρώην δικηγόρος που συνελήφθη στον Αυλώνα με την κατηγορία του εμπρηστή.

Σε βάρος του κατηγορούμενου έχει ασκηθεί από την εισαγγελία ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 45χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε να απολογηθεί αύριο Τρίτη (29.08.2023) σε ανακριτή για εμπρησμό από πρόθεση στον Αυλώνα, εξακολουθεί να κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.

Στην απολογία του ο 45χρονος πρώην δικηγόρος – αμπελουργός που συνελήφθη και κατηγορείται ως ο «εμπρηστής του Αυλώνα», αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

«Δεν είμαι εμπρηστής. Στα σημεία όπου καταγράφομαι από τον γεωεντοπισμό, βρέθηκα επειδή ήταν τα αμπέλια μου. Το αποδεικνύει και το Ε9. Πιάσατε λάθος άνθρωπο».

Δείτε επίσης: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς σε Αυλώνα και Μενίδι

Ο άνθρωπος που «έπιασαν» οι κάμερες, αλλά και δίνουν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ότι είναι αυτός ο οποίος από τα σημεία όπου διερχόταν ξεσπούσαν φωτιές που παραλίγο να κάψουν τη βόρεια πλευρά της Πάρνηθας, αύριο (σ.σ. 29.08.2023) στις 11 το πρωί θα περάσει, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Κωνσταντίνο Γώγο το κατώφλι του ανακριτή.

Ο 45χρονος θα παρουσιάσει μία τελείως διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων, αρνούμενος τα πάντα. Μάλιστα, θα δώσει και εξήγηση για όσα βρέθηκαν στο σπίτι του και τον «καίνε»!

Όπως λένε οι πληροφορίες, το φλόγιστρο που κατασχέθηκε στο σπίτι του θα πει οτι το είχε για να λυγίζει σιδερένιες βέργες στα αμπέλια, ενώ το δοχείο με το εύφλεκτο υλικό που είναι βενζίνη και λάδι, τα είχε για να τροφοδοτεί τα δίχρονα μηχανήματα για τις καλλιέργειές του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το γεγονός ότι προανακριτικά όταν παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς, δεν είπε το παραμικρό, θα ισχυριστεί ότι, τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον άγχωσαν, τον πίεσαν με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αρθρώσει λόγο.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Πηγή: newsit