Συγκινεί η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: «Η μνήμη του δικαιώθηκε – Θα εξιχνιαστεί η δολοφονία του»

Γιώργος Καραϊβάζ δημοσιογράφος δολοφονία

Η γυναίκα ευχαρίστησε τις ελληνικές αρχές

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την σύλληψη δύο αδελφών για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έκανε η σύζυγος του, Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Όπως δήλωσε η σύζυγος του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου, η μνήμη του δικαιώθηκε.

Η κυρία Αλεξανδροπούλου ευχαρίστησε επίσης, την Ελληνική Αστυνομία. «Θελω να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία και τους Έλληνες αξιωματούχους που συνέλαβαν τους δολοφόνους του Γιώργου. Η μνήμη του δικαιώθηκε». Η ίδια ποτέ δεν έχασε την εμπιστοσύνη της στις ελληνικές Αρχές, όπως άλλωστε, δήλωνε σε προηγούμενες συνεντεύξεις της.

Δείτε επίσης: Υπόθεση Καραϊβάζ: Δύο αδέλφια συνελήφθησαν για τη δολοφονία του – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Είναι δεδομένο ότι ο φάκελος του Γιώργου δεν έχει φύγει από τα χέρια τους, η υπόθεση ψάχνεται καθημερινά και όπως μας είπε πρόσφατα υψηλόβαθμος αξιωματούχος είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: "Τα παιδιά μας είναι αθώα, δεν έχουν κάνει τίποτα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ που ήταν τόσα χρόνια αστυνομικός συντάκτης και συνοδοιπόρος όσον αφορά τον συνδικαλισμό και στο να ακουστεί η φωνή τους, εμπιστεύομαι τους Έλληνες αξιωματικούς ότι οι περισσότεροι από αυτούς τιμούν τα γαλόνια τους.

Είμαι πεπεισμένη ότι θα εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου. Η ζωή μας ήταν πολύ ωραία πριν από αυτό. Περίμενα τον Γιώργο με χαρά να γυρίσει στο σπίτι μας, για να περάσουμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο και δυστυχώς τον είδα εδώ αιμόφυρτο» είχε πει σε δήλωση της.

Πηγή: protothema.gr