Συγκλονίζει η 34χρονη για τον αστυνομικό που προφυλακίστηκε – “Μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει αν του κάνω μήνυση”

Καρδίτσα Θεσσαλονίκη

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος

Ο 40χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος γυναίκας από το Καμερούν με την οποία συμβίωνε τα δύο τελευταία χρόνια οδηγείται στην φυλακή.

Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Δείτε επίσης: Στην φυλακή ο αστυνομικός που εξέδιδε και βίαζε την 34χρονη – Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν τα όσα καταγγέλλει η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν για τα όσα τράβηξε στα χέρια του 40χρονου αστυνομικού που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο αστυνομικός στον ανακριτή ισχυρίστηκε ότι είχε μόνο καλά συναισθήματα για την 34χρονη. «Είχε σχέση με αυτήν την γυναίκα, μάλιστα ήθελε να την παντρευτεί, αντιδρούσε η οικογένειά του», ανέφερε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η γυναίκα είχε πει ότι πράγματι εκείνος της έλεγε ότι θα την παντρευτεί όμως με…το αζημίωτο.

«Αυτός (ο κατηγορούμενος) λέει ότι θέλει να με παντρευτεί και να του δώσω 20.000 ευρώ και αυτός λέει πρέπει να δουλεύω πολύ πολύ τώρα.” Γιατί θες λεφτά για να με παντρευτείς; Αν μ ‘ αγαπάς δεν θα πρέπει να παίρνεις λεφτά” και μου λέει “Έτσι είναι “. Εγώ δούλεψα και τα κράτησα τα 20.000 ευρώ και αυτός τα έκλεψε» είπε στο Star η 34χρονη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί έσωσαν ηλικιωμένη που ήθελε να πηδήξει από το μπαλκόνι πολυκατοικίας

Τι είπε στην απολογία του

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος επιχείρησε να δημιουργήσει για το θύμα προφίλ μιας διαταραγμένης γυναίκας. «Σε μια στιγμή η γυναίκα έβγαλε κάποια ψυχολογικά άσχημα και ήθελε να τη χωρίσει» είπε για τον εντολέα του ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως λέει πάντως η ίδια, όταν στο παρελθόν τον είχε απειλήσει με μήνυση, εκείνος της είχε πει ότι αν το κάνει θα τη βγάλει τρελή.

«Μου λέει αν κάνεις μήνυση κανένας δε θα σε πιστέψει. Θα πω ότι είσαι τρελή, δεν πας καλά, το μυαλό σου δεν δουλεύει καλά, θα σε βάλω μέσα στο νοσοκομείο, θα μείνεις εκεί όλη τη ζωή σου και μια μέρα με κράτησε από τον λαιμό τόσο δυνατά που ήθελε να με σκοτώσει. Μια φορά μου έβγαλε και όπλο μέσα στην πολυκατοικία. Μου λέει “Εσύ παίζεις μαζί μου; Το βλέπεις έχω όπλο”. Αν πάω να κάνω μήνυση θα με σκοτώσει».

Πηγή: newsit.gr