Συναυλίες του Αντώνη Ρέμου αναβάλλονται ελέω κορονοϊου!

Για προληπτικούς λόγους αναβάλλονται συναυλίες του Αντώνη Ρέμου.

Η εξάπλωση του ιού και τα τέσσερα κρούσματα του στη χώρα μας, οδήγησαν την εταιρία που τις διοργανώνει, μάλιστα, να αναβάλλει τελικά τις συναυλίες.

Τι αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωσή της

Η εταιρία Galaxias Live Productions, μάλιστα, αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η εταιρεία παραγωγής Galaxias Live Productions βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών του Αντώνη Ρέμου για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Που καλείτε αν παρουσιάσετε συμπτώματα κορωνοϊού

Να μην σπεύδουν στο νοσοκομείο όσοι εμφανίζουν συμπτώματα του κορονοϊού προτρέπει τους πολίτες ειδικός.

Ακόμη, συμβουλεύει να καλούν στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Μικροβιολογίας της σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μέλος της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων συμβάντων δημόσιας υγείας από λοιμογόνους παράγοντες, Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή «Τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και τον Άκη Παυλόπουλο, ο κ. Βατόπουλος τόνισε ότι:

«Προσοχή, όλοι να λέμε ότι όποιος αρρωστήσει και είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου να μην τρέξει στα νοσοκομεία και να παίρνει τηλέφωνο στο 210-5212054 και μην στοχοποιούμε τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό.

Και μετά υπάρχει η προβλεπόμενη διαδικασία, από εδώ και πέρα πρέπει όλοι να είναι ενημερωμένοι. Θα δούμε πως θα πάει η επιδημία και θα πάμε σε άλλα μέτρα, αν χρειαστεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *