Συνελήφθη αλλοδαπός που κατείχε 48 πτυσσόμενα μαχαίρια

κρατούμενος γυναίκα δολοφονία Ηλεία Θεσσαλονίκη Τσαΐρια Αθήνα Σέρρες Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη αστυνομικός Βούλα Θεσσαλονίκη Κατερίνη αστυνομία τροχαίο, Λέσβο, Σέρρες, Χαλκιδική διαδικτυακές απάτες βιτριόλι email Κιλκίς Βίλια Καβάλα Γλυκά Νερά

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Συνελήφθη, στην Αθήνα από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αστυνομίας Αθηνών, 24χρονος Ιρανός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να αφήνει σε είσοδο πολυκατοικίας στην Αθήνα σακίδιο πλάτης και να προσπαθεί να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, οι οποίοι όμως κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Έπειτα από έλεγχο στο σακίδιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 48 πτυσσόμενα μαχαίρια.

Ο 24χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προϊόντων, χθες (02-05-2020), αστυνομικοί Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.

Διαβάστε επίσης  Λάρισα: 25χρονος κυκλοφορούσε ολόγυμνος στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για αλλοδαπούς άντρες, οι οποίοι, σε διαφορετικές περιοχές στη Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και πουλούσαν πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *