Συνελήφθη γνωστός τράπερ που ξυλοκόπησε και προσπάθησε να απαγάγει 21χρονο

Ανδρες της Αστυνομίας στην Αθήνα, προσχώρησαν στην σύλληψη γνωστού τράπερ που ξυλοκόπησε και προσπάθησε να απαγάγει 21χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, ο τράπερ συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου μετά από καταγγελία που έκανε ο 21χρονος μουσικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός μουσικός κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό του, αντιλήφθηκε να τον ακολουθούν δύο άλλα αυτοκίνητα από την περιοχή του Μοσχάτου. Όταν έφτασαν στην οδό Ισμήνης 32, στην περιοχή της Καλλιθέας, οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν.

Ο 21χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, ενώ οι δράστες διέφυγαν με τα οχήματά τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο μουσικός μεταφέρθηκε στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης  Ενας νεκρός κι ένας τραυματίας από πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ύστερα από έρευνες της αστυνομίας, εντοπίστηκε ο 28χρονος τράπερ σε γνωστό εστιατόριο στην Γλυφάδα. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον τράπερ και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα αρπαγής, απλές σωματικές βλάβες και απειλές.

Σημειώνεται ότι ο τράπερ είχε συλληφθεί ξανά πριν από μερικούς μήνες στο Πεδίον του Άρεως, καθώς είχε στην κατοχή του 122 γραμμάρια κοκαΐνης αλλά και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Πηγή: enikos.gr

Πηγή φωτό: Envato Criminal in handcuffs