Συνελήφθη και ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία στη Χαλκίδα

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας στη Χαλκίδα το πρωί της 12ης Νοεμβρίου.

Και αυτό γιατί συνελήφθησαν και οι δυο φερόμενοι δολοφόνοι του μέσα σε λίγες ημέρες, ο ένας στην Ολλανδία και ο άλλος στη Μεσαρά Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα στη Μεσαρά όπου κρυβόταν τον 28χρονο Σύρο ύποπτο που αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, είχε συλληφθεί στην Ολλανδία από τις αρχές της χώρας ο 46χρονος ομοεθνής συνεργός του σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων των δύο υπόπτων ήταν καταλυτική για τη σύλληψή τους.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Νέα στοιχεία που σοκάρουν - “Τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ό,τι αφορά στον 27χρονο φερόμενο ως δράστη που συνελήφθη στην Κρήτη, οι αστυνομικοί δέχτηκαν μια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο άνδρας που οι αρχές «έδειχναν» ως δράστη της στυγερής δολοφονίας βρισκόταν στην περιοχή της Μεσαράς.

Σύμφωνα με το Creta24, πηγαίνοντας να ελέγξουν της εγκυρότητα της πληροφορίας οι αστυνομικοί στάθηκαν και τυχεροί, καθώς «έπεσαν» πάνω στον άνδρα ο οποίος περπατούσε μαζί με έναν συμπατριώτη του στο δρόμο από τους Αγίους Δέκα προς τις Μοίρες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε και πώς ο 27χρονος έφτασε στο νησί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε σαν εργάτης γης για την ελαιοκομική περίοδο.

Πηγές αναφέρουν πως διέμενε στη Βαγιωνιά, στο σπίτι άλλου αλλοδαπού, ο οποίος υποστήριξε ότι τους βρήκε μαζί με τον άνδρα που εντοπίστηκαν να περπατούν, τους λυπήθηκε και τους «άνοιξε» το σπίτι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *