Τα απανωτά χτυπήματα που έχει δεχθεί η οικογένεια της 49χρονης που πυρπόλησε τον σύζυγό της

αντιεμβολιαστής

Η γυναίκα θα απολογηθεί τη Δευτέρα 24/4

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου ζήτησε από το Δικαστήριο η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον σύζυγό της στη Μυτιλήνη.

H γυναίκα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παραβίασης της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το lesvosnews.net οι προστριβές στο σπίτι του ζευγαριού ήταν συνεχείς. Οι διαπληκτισμοί ήταν συχνοί, ακόμη και μέσα στην επιχείρηση τους. Όμως, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 49χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο, όπως λένε οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν.

Η οικογένεια έχει δεχθεί απανωτά χτυπήματα από τη μοίρα, αφού οι δύο γονείς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχασαν τα δύο από τα τρία τους παιδιά.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση

Έκτοτε, ξεκίνησαν τα προβλήματα ανάμεσα τους, καθώς φέρονται να αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 58χρονος αρχικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ, ωστόσο κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη. Η διασωλήνωσή του έγινε άμεσα, καθώς φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.