ΤΑΙΔΕΠ: Δέχθηκε προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου στη Σάνη Χαλκιδικής

Παραλία Ολυμπιάδα Χαλκιδική διακοπές καλοκαίρι

Θα την αποσφραγίσει σε επόμενη συνεδρίαση

Προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου που βρίσκεται στην περιοχή Σάνη Χαλκιδικής δέχθηκε το ΤΑΙΔΕΠ, από την εταιρεία «Σάνη Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία Αναπτύξεως και Τουρισμού».

Η διαδικασία αξιολόγησης της προσφοράς σύμφωνα με τους όρους της από 26/7/2023 Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς θα εκκινήσει άμεσα. Η οικονομική προσφορά θα αποσφραγιστεί σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ως ακίνητο νοείται το γεωτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 276.492,70 τ.μ., το οποίο αποτελεί το αυτοτελές, νότιο τμήμα της έκτασης συνολικής επιφάνειας 915.099,72 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Μετόχι Σταυρονικήτα», στην περιοχή Σάνη, εκτός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας του δήμου Κασσάνδρας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η οποία συνιστά το «Αγρόκτημα Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κασσάνδρας».

Η διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίηση του ακινήτου πραγματοποιείται σε μία φάση και το οικονομικό αντάλλαγμα θα καταβληθεί εφάπαξ.

Διαβάστε επίσης  7 Top προορισμοί Resort Hotels στη Βόρεια Ελλάδα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ