Θεσσαλονίκη: 35χρονος πουλούσε αρχαίο νόμισμα με… αγγελία!

Έναν 35χρονο συνέλαβαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο 35χρονος, ανάρτησε αγγελία που αφορούσε στην πώληση αρχαίου χάλκινου Ρωμαϊκού νομίσματος του 2ου-3ου αιώνα μ.Χ. έναντι χρηματικού ποσού.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, πρωινές ώρες χθες (12-03-2020) σε χωριό των Σερρών.

Ακόμη, συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή κινητού τηλεφώνου και εγγράφων σταθμευμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 29 και 27 ετών, καθώς διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία με μωρό 18 μηνών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης οι συλληφθέντες ξημερώματα της 03-03-2020 διέρρηξαν το προαναφερόμενο κατάστημα από το οποίο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα.

Επτά άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σε διάφορες περιοχές της πόλης, για κατοχή και διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ακόμη, έναν 22χρονο αλλοδαπό για λαθραία τσιγάρα συνέλαβαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν πρωινές ώρες της 12-03-2020 στην περιοχή των Κυμίνων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 831 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *