Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί μετέφεραν παράνομα μετανάστες

thessaloniki paralia ypopti valitsa Θεσσαλονίκη κλοπές ληστείες αστυνομία αστυνομικοί συλλήψεις Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες απογευματινές ώρες

Δύο άτομα που μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς (οδηγός και συνοδηγός) ηλικίας 27 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας και Απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (17-10-2020), αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Ασπροβάλτας, ακινητοποίησαν πολυτελές Ι.Χ.Επιβατικό όχημα και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να διαφύγουν ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος, συνελήφθησαν.

Διαπιστώθηκε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, με δύο εξ’ αυτών να εντοπίζονται στο χώρο αποσκευών του μέσου μεταφοράς.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Δεκάδες προσαγωγές οπαδών για τη δολοφονία του αστυνομικού

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *