Θεσσαλονίκη: Πήραν από αποθήκη 30 πλάκες πεζοδρομίου…αλλά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν

ΙΧ Χανιά Θεσσαλονίκη

Το συμβάν έγινε στην περιοχή της Νεοχωρουδας

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, τα οποία εμπλέκονται σε κλοπή σε βάρος κατασκευαστικής εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, τα άτομα είχαν αφαιρέσει από αποθήκη κατασκευαστικής εταιρείας στην περιοχή της Νεοχωρουδας, 30 πλάκες πεζοδρομίου, τις οποίες τοποθέτησαν σε τρέιλερ, όμως έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλους της εταιρείας και στη συνέχεια συνελήφθησαν από κληθέντες αστυνομικούς.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία για την υπόθεση

“Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες 16-02-2024, δύο άτομα, ηλικίας 36 και 23 ετών, για κλοπή σε βάρος κατασκευαστικής εταιρείας.

Ειδικότερα, τα δύο άτομα, νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει από αποθήκη κατασκευαστικής εταιρείας στην περιοχή της Νεοχωρουδας, 30 πλάκες πεζοδρομίου, τις οποίες τοποθέτησαν σε τρέιλερ, όμως έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλους της εταιρείας και στη συνέχεια συνελήφθησαν από κληθέντες αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Δεκάδες προσαγωγές οπαδών για τη δολοφονία του αστυνομικού

Κατασχέθηκαν όχημα με συρόμενο τρέιλερ, καθώς και έτερο όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στο σημείο ο 23χρονος, ενώ οι αφαιρεθέντες πλάκες βρέθηκαν και παραδόθηκαν στον υπεύθυνο της εταιρείας.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως”.