Την 16χρονη κατηγορεί η πλευρά του ιερέα: «Εχει ψυχολογικά προβλήματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

αθλήτρια βιασμός αστυνομικός

Υποστηρίζει ακράδαντα πως ο πελάτης του είναι αθώος

Το πανελλήνιο έχει σοκάρει η υπόθεση του βιασμού 16χρνης από ιερέα στα Κάτω Πατήσια, με τη φερόμενη δράση του να ξεκινά στα τέλη του 2019 και να τελειώνει στις αρχές του 2020.

Κάτω Πατήσια: Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της ανήλικης κοπέλας που φέρεται να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του κληρικού, με τον ιερέα να αρνείται όλες τις κατηγορίες και να ρίχνει το φταίξιμο στην ανήλικη.

«Είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό», λέει, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος κατηγορούμενου ιερέα.

«Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ και δεν το είπε σε κανέναν», συμπληρώνει.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Αποφασισμένοι να σκοτώσουν οι χούλιγκανς - «Κ@@μπατσοι, θα σας βρούνε κρύους»

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στη δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους.

«Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά», κατέληξε ο δικηγόρος.

Πηγή: megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *