Τούρκος χτύπησε με το αυτοκίνητο Ελληνα στα σύνορα του Εβρου – Δίνει μάχη ο τραυματίας

Ανάστατος είναι ο Εβρος μετά το σοβαρό ατύχημα με εμπλεκόμενους έναν 33χρονο Τούρκο και έναν 57χρονο Ελληνα.

Συγκεκριμένα, Τούρκος και Ελληνας τσακώθηκαν και τα πράγματα ξέφυγαν. Ο 33χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και παρέσυρε τον 57χρονο που είχε βγει από το δικό του.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουλίου του 2023, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου. 33χρονος Τούρκος οδηγός αυτοκινήτου πήγε στα σύνορα προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του. Όμως, κατά την αναμονή του για έλεγχο, διαπληκτίστηκε με 57χρονο Eλληνα οδηγό αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια της έντασης ο 33χρονος Τούρκος παρέσυρε με το όχημά του τον 57χρονο Eλληνα, ο οποίος είχε βγει από το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Διαβάστε επίσης  Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του Ιάσονα

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται, ενώ ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Το αυτοκίνητο του Τούρκου κατασχέθηκε ως μέσω τέλεσης αξιόποινης πράξης, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: voria.gr