Τραγωδία στη Λιβύη: Στην Αθήνα η κηδεία της νοσηλεύτριας – Καταρρακωμένοι οι συγγενείς της

Λιβύη νοσηλεύτρια τροχαίο

Τραγική η ιστορία της οικογένειάς της

Τον χαμό της νεαρής Κρητικιάς νοσηλεύτριας, που σκοτώθηκε στο τροχαίο της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη, θρηνεί η οικογένειά της.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη», ανέφερε ξάδερφος της 40χρονης στρατιωτικού που σκοτώθηκε στη Λιβύη και είχε καταγωγή από την Κρήτη. «Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για όλους μας και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε».

Όπως είπε, ο ξάδερφος της αδικοχαμένης νοσηλεύτριας της Πολεμικής Αεροπορίας, η οικογένεια της ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός από το Επιτελείο, προσθέτοντας ότι η κηδεία της θα γίνει στην Αθήνα. «Η ξαδέρφη μου ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα και εκεί θα τελεστεί η κηδεία της», είπε συντετριμμένος, την ώρα που οι συγγενείς της ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για να την «αποχαιρετήσουν».

Δείτε επίσης: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στη Λιβύη

Πώς έγινε το δυστύχημα στη Λιβύη

Το λεωφορείο που μετέφερε τα μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής από το αεροδρόμιο της Βεγγάζης στον χώρο, όπου συγκεντρώνεται η διεθνής βοήθεια, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα πέντε Έλληνες να χάσουν τη ζωή τους, τρεις στρατιωτικοί και δύο διερμηνείς.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 33χρονο που έχασε τη μάχη για τη ζωή

Στο C-130 της ελληνικής αποστολής υπήρχαν τουλάχιστον 2 τόνοι από τρόφιμα και φάρμακα, ως βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς.

Η αποστολή μπήκε σε λεωφορείο και βγαίνοντας προς την Εθνική Οδό για να μεταβούν στις περιοχές, όπου θα διαμοιράζονταν, έπεσαν πάνω σε ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να τυλιχθεί το λεωφορείο στις φλόγες.

Πηγή: cretapost