Τρίκαλα: «Δεν είχε δείξει ότι μπορεί να έχει ψυχολογικά», λένε για τον 46χρονο που διαμέλισε τον πατέρα του

Τρίκαλα δολοφονία

Δεν αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στα Τρίκαλα μετά την άγρια πατροκτονία την οποία διέπραξε 46χρονος, που έπειτα ενημέρωσε τις αρχές για το έγκλημα.

Το φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι όταν ο 46χρονος δράστης ομολόγησε τη στυγνή δολοφονία του 76χρονου πατέρα του. Στο τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία, ανέφερε πως έβαψε τα χέρια του με αίμα, επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Όπως ανέφερε σκότωσε τον άτυχο άντρα πριν από 48 ώρες, μέσα στη βιοτεχνία που διατηρούσαν. Δεν είπε τότε το παραμικρό σε κανέναν. Αποκεφάλισε τον πατέρα του και στη συνέχεια του έκοψε τα χέρια, με ένα αλυσοπρίονο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως ο δράστης τους είχε πει την αλήθεια.

Μέσα σε μια λίμνη αίματος εντόπισαν την ακρωτηριασμένη σορό του άτυχου άντρα, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του παιδιού του. Ο δράστης ήταν σε κατάσταση σοκ. Χαμένος σε ένα δικό του κόσμο. Δεν αντιστάθηκε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν σε αστυνομικό τμήμα στα Τρίκαλα.

Δείτε επίσης: Τρίκαλα: «Ελάτε, τον σκότωσα», είπε στους αστυνομικούς ο 46χρονος που διαμέλισε τον πατέρα του

Στενοί συγγενείς του καθ’ ομολογία δράστη και του θύματος δηλώνουν στο newsit.gr σοκαρισμένοι. Ποτέ όπως λένε οι δυο τους δεν είχαν δώσει δικαιώματα. Ορισμένοι ήξεραν για τα ψυχολογικά προβλήματα του 46χρονου, αλλά κανείς δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - "Πήγες να βρεις τη μαμά..."

«Πριν καμιά ώρα βγήκα να πάρω τσιγάρα και βλέπω ΔΙΑΣ. Πού να μου πάει το μυαλό; Σκέφτηκα ότι θα έχουν κάποιο μπλόκο. Και μου έστειλε η γυναίκα μου στο κινητό ότι έγινε αυτό στην Καρδίτσης. Πήγα με το αυτοκίνητό μου και πήγα στο μαγαζί και ήταν όντως αυτό που αυτό που διάβασα» μας λέει άτομο από το περιβάλλον του πατροκτόνου.

«Έχω πάθει σοκ. Είμαστε χρόνια εδώ πέρα. Ποτέ μα ποτέ δεν είχαν τέτοια δείγματα. Πέθανε η μάνα του (δράστη) πριν τρεις – τέσσερις μήνες και κάθε μέρα ερχόντουσαν μαζί στο μαγαζί, κάθονταν, δούλευαν, φτιάχνουν καρέκλες. Η μαμά του ήταν άρρωστη και μεγάλη σε ηλικία η συγχωρεμένη. Δεν τους έχω δει να μαλώνουν ποτέ. Δεν μας έδειξε ποτέ ότι μπορεί να έχει ψυχολογικά. Το μόνο που μας έλεγε τελευταία είναι ότι “η μάνα μου έφυγε όπως έπρεπε να φύγει, δεν ταλαιπωρήθηκε, την πρόσεξα”. Μοναχοπαίδι και ανύπαντρος είναι. Πρωτόγνωρες καταστάσεις, δεν ξέρω τι να πω» καταλήγει.

Πηγή: newsit.gr