Τραγικό τροχαίο στο Κιλκίς – Νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με δύο αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο Κιλκίς λεωφορείο

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και η πυροσβεστική

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (10/9) το πρωί στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνων.

Στο τροχαίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο που συγκρούστηκε με δύο οχήματα, στην περιοχή του Πολυκάστρου.

Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα, όλοι Σέρβοι, εκ των οποίων τα 25 έχουν τραυματιστεί και διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. Στο ένα όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία έχασαν τη ζωή τους και το τέταρτο είναι σοβαρά τραυματισμένο.

τροχαίο Κιλκίς σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητα

Λίγο μετά τη σύγκρουση του λεωφορείου με το ΙΧ, άλλο ένα αυτοκίνητο έπεσε στο ΙΧ. Ωστόσο οι δύο επιβάτες, μία γυναίκα και ένα παιδί, δεν έπαθαν κάτι.

Το λεωφορείο και το ένα αυτοκίνητο έπεσαν σε χαντάκι που δεν υπήρχε νερό. Στο σημείο βρίσκεται ήδη η αστυνομία και η πυροσβεστική με έξι οχήματα και 18 πυροσβέστες.

τροχαίο Κιλκίς σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητα

Το ΕΚΑΒ ανακοίνωσε 42 τραυματίες

Το ΕΚΑΒ ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 40 ενήλικες τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας έχει διασωληνωθεί, και δύο παιδιά 6 και 9 ετών. Οι τραυματίες έφεραν διάφορες κακώσεις, ενώ στο σημείο συνέδραμαν γιατροί των κινητών μονάδων.

Οι τραυματίες διακομίζονται στο νοσοκομείο του Κιλκίς, ενώ ο τραυματίας που χρειάστηκε να διασωληνωθεί, διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο.

Διαβάστε επίσης  Τροχαίο στη Βουλή: Την ενοχή του οδηγού της Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε η εισαγγελέας

Στην επιχείρηση μετείχαν 12 ασθενοφόρα και 3 Κινητές Ιατρικές Μονάδες.

Τη μεταφορά των επιβατών του λεωφορείου προσφέρθηκε να κάνει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς.

Πηγή φωτο: eidisis.gr