Βέροια: “Λιποθύμησα, χάθηκα τελείως” αναφέρει ο οδηγός που παρέσυρε τις δύο γυναίκες (ΒΙΝΤΕΟ)

Βέροια τροχαίο

Ο 64χρονος ζήτησε συγγνώμη για το θανατηφόρο δυστύχημα

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε θανάσιμα τις δυο γυναίκες στη Βέροια, περιγράφει τα όσα έγιναν τη μοιραία στιγμή.

Μιλώντας στον Alpha μέσα από το νοσοκομείο, ο 64χρονος οδηγός του οχήματος λέει: «Κάποια στιγμή ένιωσα μια ζαλάδα. Πρόλαβα να σκεφτώ να σταματήσω δεξιά στο γήπεδο αλλά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, χάθηκα τελείως.

Ξύπνησα αφού έφτασα στη στάση. Λιποθύμησα. Όταν είδα το κοριτσάκι κάτω, πέθανα. Δεν υπάρχουν λόγια. Ο Θεός να δίνει δύναμη στις οικογένειές τους. Ό,τι κι αν πω εγώ, δεν… Μακάρι να μπορούσα να κάνω οτιδήποτε».




“Έτρεχε πάρα πολύ”, λέει ο οδηγός του λεωφορείου για τον 64χρονο

Από την πλευρά του ο οδηγός του λεωφορείου που είδε το αυτοκίνητο να χτυπάει τις δυο άτυχες γυναίκες, περιγράφει: «Καθώς πλησίαζα, δεν είδα το αυτοκίνητο από απέναντι.

Διαβάστε επίσης  Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του Ιάσονα

Ξαφνικά βλέπω το αυτοκίνητο να χτυπάει στη στάση τις γυναίκες. Λέω ”τι γίνεται;”. Έχω πάθει ένα σοκ. Κατέβηκα να ψάξω τη δεύτερη γυναίκα, πήγαινα γύρω γύρω από την στάση, δεν μπορούσα να την βρω και λέω ”τι έγινε; μήπως είδα μία γυναίκα;”. Έτρεχε πάρα πολύ, χτύπησε με πολλή δύναμη».

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 64χρονος οδηγός μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση του δυστυχήματος, καθώς και ο πλήρης ιατρικός του έλεγχος.